Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Harga dan Pakej Elysyle Dx Lingerie

Salam sejahtera semua...
Terima kasih kerana singgah ke blog saya.

Sebelum ini saya ada post tentang pakej Dx Lingerie bukan? tapi entry itu saya telah padam dan saya buat satu penambah baikkan untuk entry terbaru, iaitu sediakan dengan harganya sekali dan terangkan tentang kesesuaian pakej mengikut keadaan masing-masing.

Saya sentiasa sarankan untuk customer saya mengikut keadaan badan dan permasalahan yang mereka hadapi. bukan tidak mahu berikan mengikut kehendak mereka. Tetapi niat saya yang utama adalah ingin mereka mendapat hasil seperti yang mereka hajati. Sudah tentu ianya perlukan istiqamah dan disiplin. Tanpa dua perkara ini apa-apa yang kita lakukan pun tidak akan berjaya. dan yang paling penting perlu disulami dengan sikap POSITIF.

Melihat kepada harga Dx Lingerie, mungkin ada yang cakap MAHAL! .. tapi satu persoalan yang saya ingin tanya anda. Berapa nilai BADAN anda? adakah boleh dibeli dimana-mana pasaraya terkemuka? Jika anda ada nilai duit RM1 Juta sekarang. Anda masih tidak boleh nak beli satu lagi badan. Kita hanya dikurniakan dengan satu badan sahaja seumur hidup. Jadi jaga lah sebaik mungkin. Itu adalah amanah yang Allah berikan untuk kita. Jangan berkira dengan diri sendiri. Hargai diri sendiri untuk orang disekeliling menghargai kita.

Ini harga setiap kepingan Dx Lingerie. Biasanya kita tidak sarankan anda mengambil by pieces kerana harga lebih tinggi dan juga kesan pun pasti bukan seperti yang anda harapkan.

Dibawah ini adalah pakej-pakej yang paling laris yang selalu saya syorkan pada customer saya. Kebanyakkan customer saya terdiri daripada ibu-ibu, jadi sudah tentu banyak bahagian badan yang perlu diratakan, diangkat dan dibentuk semula.


Full set ini adalah dikira sebagai set basic sebenarnya bagi mereka yang mengalami permasalahan seperti payudara jatuh, perut buncit, perut menggeleber, belakang yang sudah mula bongkok. Sesuai untuk semua yang nak bentukkan semua badan, kempiskan perut. Angkat payudara ditempat yang betul.

Twin set ini adalah set yang lengkap. Kalau kita beli baju dalam. Tak kan kita beli sepasang bukan? Kalau basuh tak kan tak pakai baju dalam betul tak? Sebab itulah wujudnya twin set. Kerana ini adalah set yang paling laris sekali. Bila saya terangkan kepentingan. Masing-masing sedar yang apa saya kata itu betul. Badan anda. Anda yang perlu jaga. Kalau kita berkira memang agak sukar untuk dapat apa yang kita ingini.

Set ini sesuai bagi mereka yang mengalami permasalahan lengan yang bermasalah. Besar dan menggeleber dan mereka yang inginkan kesan yang cepat untuk proses bentukkan semula badan.

Set ini dipanggil sebagai penjagaan lengkap. Untuk yang berumur 25 tahun keatas. Bagi yang nak reshape semula badan dan mengekalkan keremajaan. Ini adalah set yang paling sesuai. Dx lingerie plus El marino Blanc. Collagen yang mempunyai agen untuk memantulkan semula cahaja UV supaya tidak terkena pada kulit. Kulit anda akan makin anjal, cerah dan juga bebas daripada cela.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
KAEDAH PEMBAYARAN DX LINGERIE
1. Secara Tunai / Kad Kredit
Anda boleh buat bayaran harga penuh secara tunai atau kad kredit. 

2. Ansuran dengan Kad Kredit
Berita baik untuk pemengang kad kredit dibawah. Anda juga boleh buat ansuran dengan 0% kadar faedah. 

Ansuran boleh dibuat selama 12 bulan atau 24 bulan. Kelulusan yang cepat, dalam masa 24 jam sahaja.
3. Ansuran dengan AEON Credit Service

Anda boleh menggunakan AEON Credit Service dengan hanya 1% kadar faedah untuk setiap bulan.
Tanpa memerlukan penjamin.
Kaedah pembayaran semula yang tidak membebankan.
Ansuran fleksibel sehingga 36 bulan.

Untuk memohon pembayaran dengan AEON, anda hanya perlu sediakan 3 dokumen berikut:
1. Salinan Kad Pengenalan
2. Penyata Gaji 3 bulan
3. Penyata Bank 3 bulan



❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Hargai diri kita. Jangan kedekut dengan diri sendiri. Kerana saya pernah mendengar seseorang pernah mengajar saya.
"Jika anda mahu murah rezeki, pastikan jangan kedekut dengan diri sendiri"
 Kedekut bukan bermakna boros ya. Kedekut ini adalah berkira-kira. Kalau beli mesti tak cukup duit. Anda apa yang anda cakap. 
Kalau awal-awal anda dah cakap macam tu. Memamg itulah yang akan terjadi. 
Tetapi jika anda cakap " Tak pe lah, saya beli untuk badan sendiri, duit boleh dicari, tapi badan kalau dah rosak, dah mengeleber, dah jatuh, dah out of shape. Mana kita nak beli lagi satu badan" Badan kita adalah anugerah tiada ganti.

BERMINAT NAK DAPATKAN SET DX LINGERIE UNTUK DIRI SENDIRI?
BOLEH CALL SAYA DI ✆ 0148240118
BOLEH PAKAI SECARA PERCUMA.
MALAH SAYA BOLEH AJAR MACAM MANA ANDA BOLEH JANA INCOME DENGAN MODAL HANYA RM200 SAHAJA. MENARIK KAN? 
 JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA... AMBIL TINDAKAN SEKARANG.

3 Comment (s):

  1. Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
    http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/

    ReplyDelete
  2. Hi..
    I nak tanya.. warranty berapa lama ye n if terkoyak or rosak macam mana ye? adakah boleh tukar yang baru or repair?

    ReplyDelete
  3. Mcm mana jika sy nk membeli produk INI perlu ke cawangan Alken ke

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™