Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Ready Made Design + Business Identity FOR SALE!

Assalamualaikum W.B.T

First time buat design Ready Made, ada sesiapa yang berminat?
ni dah siap design, dan siap dengan business identity lagi... :)

Blog dah siap! :
the80sister.blogspot.my
kalau ada yang berminat nak pakai domain kena lah spend untuk domain.

Logo siap!

Instagram dah siap register

Facebook Page dah siap juga.. siap dengan bilangan likes sekitar 400+ orang.

email pun siap dah register : the80sister@gmail.com

Yang berminat dengan design ni nak guna untuk business boleh terus dapatkan dan terus guna ja.. ;)

Berminat boleh hubungi saya ya untuk sebut harga : +6014 824 0118 (whats app)

Anda boleh tambah jika berminat nak
facebook timeline cover,
watermark,
business card design,
bunting design
dan lain-lain design yang anda mahu :)

Blog Design : Cikgu Husna

Assalamualaikum W.B.T

Yeay.. ada mood nak update portfolio lagi ;)

Blog design tempahan daripada Cikgu Husna .

Cikgu Husna suka dengan burung hantu dan pattern chevron. Mahukan tema yang berwarna warni.

Maka hasilnya adalah seperti di bawah ini :)


Terima kasih sis kerana sudi tempah lagi ;)

Blog Design : Doll Character, milik Cha

Assalamualaikum W.B.T :)
update portfolio lagi.. ;)

Tempahan dari Cha, Cha dah lama sebenarnya tempah tapi saya tak de idea lagi untuk blog cha.. ;)

Template ke 5, jika tak silap yang diorder dengan saya :)

Cha ni peminat kipas susah mati dengan warna hijau. Jadi blog pun mesti lah ada hijau cuma berbeza sikit olahan kali ni, sebab garden kan? jadi mesti ada warna warni. Cha nak daun-daun, rumput-rumput tapi ada juga tu saya letak bunga 2-3 pokok :P . Baju Doll untuk family Cha nak warna purple. ;)

Semoga bersemangat ya nak berblogging semula.
Saya ni tak tahu lah bila bersemangat balik nak berblog.
Banyak benda nak taip kat blog tapi, taip-taip padam jadi macam tak terkeluar pulak nak cerita kat blog. :P
 
Copyright © Whitey Mommy™