Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Promosi Blog Design : Blog Design dengan Wording/Icon Header


Assalamualaikum W.B.T :)
Promosi blog design lagi..
Ramai yang nak berjimat kan? Jadi saya bagi harga jimat  dengan design meletop..

Nak guna untuk bussiness atau personal.
Berikan kriteria macam mana yang anda mahu dan suka...

Isi Borang Tempahan di bawah ini dan jangan lupa baca TERMA DAN SYARAT .. ;)


Powered byEMF Contact Form

P/s :
Booking tiket penerbangan murah bersama Airpaz
KLIK SINI nak tahu info lanjut!

Product Branding : Vevious by Suhaida Nabila

Assalamualaikum W.B.T

Projek dengan Suhaida Nabila (Puan Ayda), Founder Beeskin Whitening untuk produk baru dia yang meletup lagi laris.
Serum plus make base.

Puan Ayda mahukan konsep black and gold untuk produknya. Sebelum ni beliau keluarkan produk penjagaan kecantikkan dalaman. Tapi telah maju setapak untuk hasilkan produk kecantikkan luaran pula. Dalam dan luar nak kena jaga kan.

Vevious bermaksud Keyakinan.
Idealogi saya gambarkan keyakinan itu dalam bentuk bunga ;) Bunga Calla Lily lambang kecantikkan, keberanian, dan keyakinan.

Reka bentuk kotak dan sticker. Serta mockup untuk produk yang bakal terhasil ;)

Ini adalah rekabentuk bunting dan flyers untuk tujuan promosi produk baru ini ;)

Di bawah ini adalah gambar-gambar yang telah siap dicetak.

Bunting untuk Mr&Mrs Runaway 2016, Vevious adalah salah satu sponsor untuk acara ini.

Flyers ;)

Puan Ayda dan produknya

Stok Vevious yang baru sampai

Terima kasih Puan Ayda, kerana sudi bekerjasama dan percaya dengan hasil kerja akak untuk hasilkan identiti bagi produk baru Puan Ayda ;)

Instagram : @VeviousOfficial




Iklan Penaja :
"Rekaan Elegan, Kualiti Premium"
Beg cantik dari BagBeg! Jom singgah, KLIK SINI

Blog Design with Wording : Blog Dear Salina milik Ibu Aqil ;)

Assalamualaikum W.B.T
Tempahan kali ni dari Ibu Aqil,
tak tahu kali ke berapa puluh order dari Ibu Aqil , kalau susun memang boleh buat galeri dah portfolio untuk dia ;)

Tema kali ni nak lace-lace dan warna soft pink, yang penting nampak simple.
Klik Untuk Tumbesaran
Hasilnya seperti diatas, :) simple dan sejuk mata memandang kata Ibu Aqil...
Jom melawat ke blog Ibu Aqil.

 
Copyright © Whitey Mommy™