Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Tempahan Rekaan

Tempah rekaan blog mengikut citarasa sendiri

Bermula Disini

Cerita Pereka

Pereka juga seorang blogger :)

Baca Cerita

Hubungi Pereka

Ingin bertanya perkara yang berkaitan

maklumat

Baru nak update

Assalamualaikum W.B.T

huwaaa... dah lama tak mengupdate blog kan?
kekonon nak buat 30 days challenge pada bulan November 2014 hari tu,
tapi akhirnya tergantung, entry di taip tapi tak dipost.
tambahan ada post yang nak kena snap gambar, tak menyempat sangat

Ku tak dapat nak manage time untuk mengupdate blog,
maka tersadai jua akhirnya.
Dari bulan 11 tahun lepas hingga ke bulan 1 ini,
kesihatanku dan Khalis tak berapa nak bagus,
bersilih ganti, tak ibunya yang kurang sihat, anaknya sambung
Jadi tak sempat-sempat nak susun masa untuk cari idea mengupdate blog.
Tapi tak pe lah, bukan ada yang nak baca pun =p

Tapi tempahan blog design yang masuk, In shaa Allah akan kulayankan, cuma bergantung kepada yang nak order serius atau tidak nak order,
Jika separuh jalan dah diam , ku tak paksa menempah,
tapi kalau dah keluarkan invoice tapi masih berdiam seribu bahasa, maka next time ku dah tak layan ya. Sorry =) sebab kalau dah keluarkan invoice tu kira dah confirm lah serius untuk menempah kan?

Dah masuk tahun 2015, Khalis dah makin membesar,
ku sebagai ibu makin berdebar, kerana dunia luar sangat-sangat mencabar sekarang ini.
Khalis dah 5 tahun 4 bulan. Cepat sungguh masa berlalu.

Semoga kalian semua sentiasa berada di dalam Rahmat Allah s.w.t :)


 
Copyright © Whitey Mommy™