Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Tempahan Rekaan

Tempah rekaan blog mengikut citarasa sendiri

Bermula Disini

Cerita Pereka

Pereka juga seorang blogger :)

Baca Cerita

Hubungi Pereka

Ingin bertanya perkara yang berkaitan

maklumat

Cabaran 30 Hari 9 : 5 lelaki yang menarik perhatianku

Cabaran hari ke-9, Hari ke-10 baru ku taip,
bukan tak ingat, tapi mood menaip tak datang.
Jadi hari ini baru taip.
Soalan-soalan cabaran semua macam membongkarkan pasal diri sendiri kan,
takut nak jawab, tapi dah namanya cabaran mesti lah kena jawab juga kan.

5 Lelaki yang menarik perhatianku,
hm.. hm...
Ku ulas dari segi personaliti lah, lagi selamat kan?

Gambar sekadar hiasan, Ji Hoon Oppa.. ;)
1. Tinggi
2. Baik hati
3. Penyayang
4. Penyabar
5. Wangi, kemas dan bersih

cukup senaraikan personaliti sahaja, tak mahu ulas panjang-panjang.

Biasanya sebelum kenal bebetul dengan lelaki, kita akan ada first impression untuk seseorang, kita boleh minat orang itu, minat orang ini, tapi perjalanan untuk menemukan seseorang wanita dengan lelaki, telah Allah tulis di Luh Mah Fuz.

 
Copyright © Whitey Mommy™