Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Promosi Syawal : Blog Design with Doll Character

Assalamualaikum W.B.T  :)

PROMOSI SYAWAL BERMULA... 

12 JULAI 2016 - 31 JULAI 2016

Promosi untuk Blog Design with Doll Character ;)
Saya BELUM PERNAH buat promosi untuk blog design jenis ni..
Ni pertama kali !!!

Blog akan direka/design mengikut permintaan dan citarasa anda...
Identiti tersendiri dan direka khas untuk anda...

Jadi Grab sekarang ;)

Book slot waiting list ;)


* Untuk terma dan syarat SILA BACA DISINI
* Sebahagian daripada HASIL KERJA TERDAHULU

Kepada yang berminat, boleh isi BORANG TEMPAHAN 

Blog Design with Wording : Kak Nazwa

Assalamualaikum W.B.T

lama tak update porfolio.. dah berhenti design ke?
tak lah! Tak de mood nak mengupdate biasalah mood pasang surut ni sentiasa ada .
Kadang rajin kadang kurang rajin ;)

 Nak #throwback design yang diminta oleh Kak Nazwa,
nak tema simple dan eksklusif untuk perniagaan beliau :)

Hasilnya tengok kat bawah, macam biasa.. gambar berbicara ;)

Bahagian Hadapan, bentuk gallery, mudah untuk pengunjung tengok barang apa yang dijual kan.

Bahagian content, penerangan untuk setiap product.
Habis.. ;) Gitulah simple dan mudahnya nak guna ;)

Yang berminat nak ada blog yang ikut citarasa sendiri, Promosi Syawal masih berjalan :
http://www.whiteymommy.com/2016/07/promosi-syawal-blog-design-with-doll.html
tengok sini untuk info lanjut!

Blog Design Doll Character : Zura Danny

Assalamualaikum..:)

Salam Aidilfitri untuk semua pengunjung blog ni :)

Update portfolio pertama di bulan syawal.

Blog design with Doll Character,
pemiliknya adalah Kak Zura Danny

Tema pilihan : Keluarga yang sihat dan ceria :)

Cuci mata dengan design ya ;)


 
Copyright © Whitey Mommy™