Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Blog Design Order by Nazleen Fabulous Touch

Assalamualaikum W.B.T

Nazleen Fabulous Touch merupakan blog yang dimiliki oleh sepasang suami isteri yang membuat part time sebagai freelance make-up artist and photographer.

So... Sweet, bila suami isteri berkongsi bidang yang sama kan... hehehe... kemana2 pun sentiasa berdua-duaan gitu...tak gitu kak lin? :)

Nazleen Fabulous Touch menyediakan perkhidmatan make-up dan photograph untuk semua majlis2... perkahwinan, pertunangan, annual dinner, birthday party dan sebagainya...

Jemput ke Blog mereka untuk maklumat yang lebih lengkap.

Full Template

Untuk template Kak Lin memilih warna tema pink dan putih. mahukan Elegant look gitu... jadi saya letakkan swirls dan juga corak damask sebagai background. Kak Lin peminat rama2... memang dia cakap suka sangat2 dengan rama2. jadi setiap inci pun kalau boleh nak letak rama2 gitu... hehehehe

Tajuk sidebar pula Kak Lin memilih image , kerana menurut beliau nak saya decorate cantik2... hehehe... jadi no choice...kena pilih image juga..:)
Item For Print and Web, sorry bisnes kard salah eja. sambil mengantuk tu. tapi malas nak betulkan balik sebab dah upload...:D ejaan sebenarnya "business card" :D

Item lain untuk printing purpose dan juga web yang didesign berdasarkan tema blog...:)

Kak Lin juga merupakan salah seorang make-up artist untuk Akademi Fantasia 9 tau...:) jadi sentuhan beliau of course la fabulous kan... sebab selalu terlibat dengan acara2 penting untuk media elektronik...:) menjadikan beliau boleh dikategorikan sebagai seorang make-up artist yang profesional...

Jadi sesiapa yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan mereka untuk apa sahaja upacara ataupun acara... boleh la contact mereka ya... yang luar Lembah Klang pun Kak Lin ambil juga... :)

Jika ada yang berminat boleh la ke blog Nazleen Fabulous Touch untuk maklumat lanjut...:)

Terima kasih Kak Lin...kerana sudi tempah template dengan sha...:) semoga bisnes akk dan hubby terus maju...:)

3 Comment (s):

  1. hallu sha...lama takmai sini..masa kurang mengizinkan..huu~

    cun...cun///^_^

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™