Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Doll and Printing Design for Wedding Order By Aisyah Ahmad

Assalamualaikum W.B.T
Alhamdulillah...selesai sudah design untuk majlis perkahwinan...:)

Kali kedua saya diberi tanggungjawab mendesign untuk Big Day...:)

Order daripada Aisyah Ahmad.
Semuanya dia serahkan kepada saya untuk mendesign.
tapi pemilihan warna dan patern pakaian diberikan oleh beliau...:)

Untuk Doll, Aisyah mahukan dua untuk pengantin lelaki dan juga perempuan. Tema untuk pengantin perempuan Pale Vioalet Red. dan bagi pengantin lelaki Wheat. 

Alhamdulillah...untuk design doll first hantar draft Aisyah dah setuju.:) Mudah kerja saya untuk mendesign yang seterusnya.

Ok layan design untuk Bunting, Penunjuk Arah, Cover Buku Tetamu dan Sign Board, Thank you tag dan Family Badge, Doorgift label.

Tema untuk Bunting adalah Pink and turqoise bagi pengantin perempuan. dan untuk pengantin lelaki pula wheat and turqoise.





Untuk Design yang lain2nya... saya adaptasi daripada bunting untuk pengantin perempuan...:)

Terima kasih buat sis Aisyah kerana memberi kepercayaan kepada saya mendesign Doll dan juga printing design untuk Big Day sis nanti...:)
Selamat Pengantin Baru in advance ya sis...:) Semoga berkekalan dan bahagia dunia akhirat...

26 Comment (s):

  1. Cantik sangat kak.... Rezeki akak bertambah... Nanti nak promote kat bride to be yang lain lagi ye.. ^_^

    ReplyDelete
  2. nth kat kite bile nak pomot kak .... kite menanti nie

    ReplyDelete
  3. @Lelord
    terima kasih kak lela...:)
    Insyaallah...:)

    ReplyDelete
  4. @Miss Sunshine
    Terima kasih hana...:)
    alhamdulillah...
    hana yang mula2 order wedding doll ni...:)

    ReplyDelete
  5. @erin moshimoshi
    kalau erin minat...
    boleh send kriteria kat akk...:)

    ReplyDelete
  6. wahh projek besar tu sha..tahniah~ hasil kerja yg bagus! ^_^

    ReplyDelete
  7. bila baca entry ni teringat sesuatu yang menjadikan hati sayu sesangat...

    ReplyDelete
  8. cantik lah kak...akk mmg superb... :)

    ReplyDelete
  9. yang.. i saw blog irine. masa mula2 nampak blog tu, dah tau dah u yang buat. :)
    good job! sangat2 cantik.

    ReplyDelete
  10. nak sent kat mana kak .. kat sini kke kak ... wah beshnye dapat akk yang x berkira ... first time jmpe dlm blog .... nak kak ...

    ReplyDelete
  11. @erin moshimoshi
    tak berkira?
    maksud sis?
    sis kena email la nak design macam mana...
    akk kan buat bisnes...of kos la kena bayar dik kalau nak order... huhu

    ReplyDelete
  12. kreatifnyaa...cantik sgt..lepas ni lau nk kawin leh oder gak...=)

    ReplyDelete
  13. @Whitey Mommy

    yelah mksunye x kisah la .. hehehe
    wahh byr berapakah itu ?

    ReplyDelete
  14. sis..sy nak pinjam picture ni letak kat entry blog boleh yee..:)

    ReplyDelete
  15. @mamalieyna
    terima kasih kak lieyna...:)
    alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  16. @Edriena Hazelina
    babe..:) lama tak singgah... hehe tq yang:)

    ReplyDelete
  17. Superb hasil keje sha.. kagum tengok

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™