Guest(s) Visitor(s)
Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

[Portfolio]: Blog Design Order by Prettyintown Shoppe

Assalamualaikum W.B.T

saya sedang berusaha untuk upload semua blog design yang telah siap diinstall..
tak sempat lagi...
sebab sebelum diupload kena touchup dulu..:D letak watermark bagai...
ambik masa juga tu nak buat semua tu :)

Kali ni Blog design yang ditempah oleh Prettyintown Shoppe :) pemiliknya adalah nini..:)

Prettyintown shoppe ni adalah butik menjual tudung secara online :)
sejujurnya saya memang suka dengan tudung2 yang ada kat kedai nini ni...paling suka yang cotton...:)
on da way nak borong tu..hikhik...:)

full Layout
dull layout untuk blog design.
Nini memilih tema salmon pink dan juga dark velvet iaitu warna kegemaran beliau :) dua warna pilihan nini dan yang lain2nya nini serahkan kepada saya untuk sesuaikan gabungan warna. :)
Nini juga mahukan warna putih sebagai Basednya...:)
dan bagi menaikkan seri, tulisannya sudah tentu la warna pink kan.:)
Tema yang nini mahukan adalah berkerawang bagi menampakkan feminin. sesuai dengan blognya yang menjual tudung.
Item Prettyintown Shoppe
Watermark, Blog badge,signature dan logo yang sedondon dengan blog design. kerana nini mahu menjadikkannya sebagai identiti pengenalan bagi perniagaan beliau.:)

Terima kasih nini kerana sudi menempah blog design dengan akak dan memberi kepercayaan untuk akak mendesignnya..:)

Semoga bisnes nini akan terus maju jaya ya...:)

Jom cuci mata tengok tudung2 kat Prettyintown Shoppe. mana tahu jika berkenan boleh rembat 2,3 helai tudung...:)

6 Comment (s):

  1. kreatif betol mommy ni..

    suke Gadis tgk semua design mommy...=)

    ReplyDelete
  2. seperti biasa hasil keje yg sangat2 bagus...sedap lagu...hehehe

    ReplyDelete
  3. blh bwat ntk sy tak?i really admire ur work

    ReplyDelete
  4. thank you akakkk!! sangat3 puas atii..heee

    ReplyDelete
  5. Awesome sangat akk punyer design..suke3.!!akk xd ajr tutorial ker cmner nk buat design yg awesome cmnie.?

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™