Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Blog Design with Wording : Kak Nazwa

Assalamualaikum W.B.T

lama tak update porfolio.. dah berhenti design ke?
tak lah! Tak de mood nak mengupdate biasalah mood pasang surut ni sentiasa ada .
Kadang rajin kadang kurang rajin ;)

 Nak #throwback design yang diminta oleh Kak Nazwa,
nak tema simple dan eksklusif untuk perniagaan beliau :)

Hasilnya tengok kat bawah, macam biasa.. gambar berbicara ;)

Bahagian Hadapan, bentuk gallery, mudah untuk pengunjung tengok barang apa yang dijual kan.

Bahagian content, penerangan untuk setiap product.
Habis.. ;) Gitulah simple dan mudahnya nak guna ;)

Yang berminat nak ada blog yang ikut citarasa sendiri, Promosi Syawal masih berjalan :
http://www.whiteymommy.com/2016/07/promosi-syawal-blog-design-with-doll.html
tengok sini untuk info lanjut!

4 Comment (s):

  1. lawa sangat. ok bulan ni I punya ea, hahaha...
    1st payment tunggu sikit hari lg, banker I too busy.

    ReplyDelete
  2. cantik as usual :) PG memang berkenan lama dengan design, hasil tangan whitemommy :)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™