Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Blog Design with Wording : Blog Dear Salina milik Ibu Aqil ;)

Assalamualaikum W.B.T
Tempahan kali ni dari Ibu Aqil,
tak tahu kali ke berapa puluh order dari Ibu Aqil , kalau susun memang boleh buat galeri dah portfolio untuk dia ;)

Tema kali ni nak lace-lace dan warna soft pink, yang penting nampak simple.
Klik Untuk Tumbesaran
Hasilnya seperti diatas, :) simple dan sejuk mata memandang kata Ibu Aqil...
Jom melawat ke blog Ibu Aqil.

3 Comment (s):

  1. Assalamualaikum mommy..
    Terima kasih sekali lagi mommy sudi melayan permintaan ibu...
    Untuk yg keberapa kali biar kita berdua je yg tahu...
    Hihihihi
    Apapun mommy mmg x pernah kecewakan permintaan ibu..
    Muahxxxxx!! 2010 - forever friendship never end.. Love u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam biu.. :) hehehe tu lah dah tak terkira dah untuk kali ke berapa.. hehehehe.. :P
      terima kasih ibu.. sentiasa order tak pernah lagi putus2 order...
      In shaa Allah.. Love u too ibu.. ;)

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™