Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Takoyaki Homemade By Whitey Mommy


Lama tak bersiaran..
Banyak rumah terbuka ke uols? hehe..
Alhamdulillah takoyaki kami makin mendapat tempat dikalangan peminat makanan yang simple tapi sedap.
Dah 8 bulan kami mulakan perniagaan ini..
buat kecil-kecilan sahaja di rumah..
Harga mampu milik..
puas makan ramai-ramai.
Homemade with love gittu...
Sos saya buat sendiri, tepung pun dibancuh sendiri, tak guna yang instant punya.

Kami buat kat rumah, 

Bagi yang nak rasa yang berada di sekitar Selayang, Batu Caves, Gombak, Taman Melati , kepong dan kawasan yang berdekatan.
boleh Whats App : 010 845 1008

Kami juga membuat penghantaran ( caj penghantaran dikenakan mengikut jarak dari rumah kami, dan Anda juga boleh self pick up di rumah kami.
 
Jangan Lupa.. Like Page kami..

2 Comment (s):

  1. Wah sedapnya. Kalau dekat boleh dah tempat ni.

    ReplyDelete
  2. Wow...kegemaran anak cik manggis ni. Dah follow sini.

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™