Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Rindu Nak Blogging




Rindu rasanya nak blogging..
Sudah masuk tahun ke 9 sudah blog ni..
Masih kekal dan utuh..

Tahun ni 2019..
Azam yang sama... setiap kali awal tahun pun mesti rasa
Eh! tahun ni kan macam nak aktif blog je.

Di blog ini, rezeki online saya (eh! nak bahasakan diri dengan KakSha lah pula.. baru best kan nak menaip since ramai dah adik-adik yang menjadi pengunjung. Iols pun sudah semakin menjadi remaja senja ).

Di sini, KakSha bermula sebagai ibu yang tinggal di rumah tetapi ada pendapatan.
Ingat lagi, amaun pertama yang KakSha dapat RM5.
Dapat RM5 tu pun dah suka habis sebab tak pernah tahu akan dapat hasilkan income secara online.
Itu adalah 9 tahun yang lepas semasa awal-awak KakSha bermula sebagai pereka grafik bidang terjun.

Dalam masa 9 tahun ini, pelbagai liku-liku yang KakSha hadap sebagai pereka grafik sambilan ini.
Alhamdulillah.. pelbagai pengalaman yang KakSha dapat..
Pelbagai rasa yang KakSha rasa...
dan KakSha masih menjadi pereka grafik sampai hari ini... 

Dunia dihujung jari, dunia tanpa sempadan.
Inilah blogging.
Marketing dulu lain dengan sekarang, dulu jarang ada kes kecam-kecam, viral-viral seperti hari ini.
Dulu tak meluas lagi sosial medianya berbanding sekarang.

Sekarang kalau nak blogging pun, emosi kena kental mental kena utuh.

Tahun 2019 ni, harap jari ini menjadi semakin rajin untuk mengupdate blog.

In shaa Allah.
strategi baru dan cara baru tapi menggunaka medium lama.

21 Comment (s):

  1. happy new year 2019..
    semoga ceria selalu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year.. :)
      In shaa Allah siti...

      Delete
    2. Great Article android based projects

      Java Training in Chennai

      Project Center in Chennai

      Java Training in Chennai

      projects for cse

      The Angular Training covers a wide range of topics including Components, Angular Directives, Angular Services, Pipes, security fundamentals, Routing, and Angular programmability. The new Angular TRaining will lay the foundation you need to specialise in Single Page Application developer. Angular Training

      Delete
  2. Terukan blogging Sha...
    Moga semuanya dipermudahkan..

    Happy new year :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah sis Lin..
      Amin ya rabbal alamin..

      Happy new year sis lin..

      Delete
  3. Happy new year kak.teruskan berblogging ya

    ReplyDelete
  4. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know. Nice! thank you so much! Thank you for sharing.
    Website Development company in Delhi
    Website Designing Company in Delhi

    ReplyDelete
  5. Happy new year kak...selamat berblogger

    ReplyDelete

  6. شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
    سلامة أفراد أسرتك هي مهمتنا شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة لذا تواصل و تعاقد معنا لإنجاز مهمة الكشف الدوري عن تسربات المياه في المبنى الخاص بك للتأكد التام من سلامته و تنفيذ الحلول المناسبة إذا تم اكتشاف أي تسربات و معالجته و ذلك بهدف توفير عامل السلامة و الأمان للبنايات و كل هذا بأسعار مخفضة تنافسية إذا ما تم مقارنتها بأسعار الشركات الأخرى و الخزانات الأرضية تحدث نتيجة وجود خلل في الطبقة الأسمنتية التي تبطن الخزان أو التي توجد بالأرضيات و يكون لذلك دواع سلبية خطيرة و في مقدمتها ارتفاع فاتورة المياه نتيجة وجود المياه داخل التربة دون الاستفادة منها .

    ReplyDelete

  7. Thanks for giving great kind of information. So useful and practical for me. Thanks for your excellent blog, nice work keep it up thanks for sharing the knowledge.
    Tour and Travel agents in Delhi NCR
    Best Tour Operator in India

    ReplyDelete
  8. Your info is really amazing with impressive content..Excellent blog with informative concept. Really I feel happy to see this useful blog, Thanks for sharing such a nice blog..
    Best travel and tour operators in Africa
    Travel and tour companies in Ghana, Africa

    ReplyDelete
  9. Thank you for taking the time to publish this information very useful! I've been looking for books of this nature for a way too long. I'm just glad that I found yours. Looking forward for your next post. Thanks :). We are top business consultancy services uk providing high quality academic sample papers, organizational research and expert business reports. Join us as a freelance researcher
    We are providing best business consultancy services uk

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™