Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Khalis Dah Sembuh Demam

Alhamdulillah... bangun pagi ni... check dahi, check badan dia... dah tak panas lagi... dia pun dah lincah dah sikit...terima kasih kepada semua yang doakan anak saya cepat sembuh... ini semua juga berkat doa anda semua...
Hati dah tak risau lagi tengok dia dah senyum... kalau tak dia asyik merengek je... semua tak kena...
terima kasih kepada sha sebab bagi petua yang sangat mujarab itu... sekejap je panas dia kebah...
Ok lah! that's all... just short update...hehe gambar je yang banyak....

13 Comment (s):

  1. salam nisha...
    sorilah, kak izan dah lama tak datang sini.
    skrg ni kat kg, jadi aktvt nak berbelog ni terhad sikit...
    patutlah beberapa hari sebelum ni tak leh buka bloh nisha ni...tukar url rupanya...

    alhamdulillah...khalis dah sembuh ye!
    suka tgk dia senyum...

    ReplyDelete
  2. sy br lg kat sini.. baby umur brp? kalu tgk kat header blog ni, mata dia cam mata mama dia kan.. :)

    ReplyDelete
  3. @Izan Ishak
    ye ke? tu la...gatal tangan tukar url...hehe...a'a dah sembuh... tq k.izan...:)

    ReplyDelete
  4. @Tupai Karan
    dah 9 bulan umurnya... hm...hehe ramai yang cakap mata dia macam mata saya..

    ReplyDelete
  5. syukur alhamdulullah khalis dah sihat...kalau tak mesti mama n papa dia risau kan? mana ada parents yg x risau if anak kesayangan dia sakit kan...

    ReplyDelete
  6. singgah..cari shout box tak jmpe..hehe...

    http://www.herlittlerack.co.cc/

    ReplyDelete
  7. comel nya dia .
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™