Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Whitey Mommy Sales...

[Sticky Post, untuk entry baru scroll ke bawah ya]
Salam semua... hari ni nak buat announcement... saya nak adakan sales selama 2 minggu... untuk sesiapa yang berminat untuk menempah template blog idaman...:) ada ke? kalau tak de pun tak pe... sekadar buat promosi...:)

Tarikh: 3 Januari 2011 -18 Januari 2011

kepada sesiapa yang berminat, anda di jemput untuk email @ YM saya di
whiteymommy@yahoo.com
untuk pertanyaan harga, proses tempahan dan sebagainya...:) Sales hanya valid untuk pilihan pakej sahaja.

untuk memudahkan lagi pemahaman anda di jemput untuk membaca
1. Term and Condition
2. Cara-cara untuk menempah / Pilihan pakej

12 Comment (s):

  1. wahhh sy nak offer ni..aritu dah email..nanti sy buat draft ya...hehehhe

    ReplyDelete
  2. waah pd yg belum, sure tak lepaskan peluang ni, moga makin murah rezki sha! Amin..^_^

    ReplyDelete
  3. Wah peluang bagus nih. If X kerana baru je tkar template. Sure Grab... Semoga Bisnes makin maju dan rezaki kian bertambah Sha...

    ReplyDelete
  4. rasa mcm nak jgk amik offer ni..:))

    ReplyDelete
  5. waahhh best2 ni... moga bisnes success..

    ReplyDelete
  6. offer utk dolly jer ada x hehe..

    ReplyDelete
  7. aku ga boong lo tapi blog ini bagus bgt,,saya sukaa,,teruslah berkarya,,

    ReplyDelete
  8. sama lah..akk puntak tahu guna jugak ! boleh nak belajar tapi malas lah...tekan2 pastu kena malware..nasib ada peranti virus..kus semangat!

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™