Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Cerita Tentang Spaghetti dan Latte Oleh Seorang Wanita yang Mempunyai Impian Untuk Ke Paris...:) Undian anda diperlukan...:)

Assalamualaikum W.B.T
Setiap orang mempunyai impian masing2kan...Saya sendiri pun sememangnya seorang yang mempunyai terlalu banyak impian...
Kepada Semua readers blog saya yang baik hati... saya nak minta tolong anda semua boleh...:)
Tolong tekan Like kat entry ini.

Bantu Kak Emila untuk mendapat tiket ke Paris... Tempat impiannya untuk dilawati...

Untuk masuk pertandingan ni...Kak Emila cerita pasal pengalaman beliau semasa melawat Italy... cerita tentang spaghetti dan cafe latte yang sedap...:) nak baca entry penuh.... KLIK KAT SINI...

caffe latte

Good Luck Kak Emila...dan ribuan terima kasih kepada sesiapa yang tekan like...:)

13 Comment (s):

  1. akak dh vote, bestnya jadi kak emi

    ReplyDelete
  2. @Lelord
    terima kasih akk...:) hehehe nanti akk pun mesti dapat pergi juga...
    Semoga Kak Emi dapat tiket ke paris itu...:)

    ReplyDelete
  3. SALAM....PA KBR??JUZ TUMPANG LALU...SUDI LA KIRANYA KITRA DAPAT JD KWN....ADD SY THEN I WILL FOLLOW U..TQ

    ReplyDelete
  4. lama tak datang melawat sini...makin maju bisnes ek..siap dah daftar company..kena belajar ngan sha la camni..tips camne nak berbisnes.. :D

    skang ni memang cam takde wat pe pon..project pon takde..nak gi carik project tak rajin plak..hehe..

    keep up the good job..suke tengok full time house wife wat bisnes gini..bule jadik idola ni..hehehe..cuma kena jadik rajin cam sha jek laa.. :p

    ReplyDelete
  5. @beba
    terima kasih akk...:) hehehe...tak de la maju sangat akk...alhamdulillah...

    :) hehehe... ha ah kena rajin sikit...:)

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua yg vote. terima kasih banyak2 baut sha kerana sudi mempromosi kak emila.

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™