Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

[Portfolio]: Blog Design Order by Yien Pink Velvet

Assalamualaikum W.B.T

Portfolio yang ke-3 untuk sesi ini :)
Blog design yang ditempah oleh Yien
Untuk blog personal beliau :)

Blog yang menceritakan kisah hidupnya seharian...


Yien memilih warna purple sebagai warna utama digabungkan dengan doll.
Beliau mahukan tema vintage yang simple dan kemas:)
Doll sebagai penghias header :)

Print screen diatas adalah blog design yang saya hasilkan untuk yien :)
Watermark, blog badge dan juga signature dengan tema sedondon :)

Terima kasih Yien..kerana sudi menempah blog design dengan akk..:)
Harap yien berpuas hati dengan blog design yang dihasilkan..:)

Jemput ke blog Yien :)

10 Comment (s):

  1. Cantik dan menarik. Purple/pink matching:)

    ReplyDelete
  2. tengs akk...ramai puji blog sy skang tau...sumenyer d sbbkan kretiviti akk :) smoga akk lebih berjaya :)

    ReplyDelete
  3. waaa terharunya akak drop comment kat shoutbox ehe ^__^
    sy suka sgt tgk design2 akak...
    sumanya superb2...

    susah yg teramat nak hasilkan satu2 design tu kan...
    ada pernah sekali tu smpai demam lah asik duk design2 hihi~

    btw love all ur design :)
    keep it up akak :)

    ReplyDelete
  4. design sy suma mcm kanak2 je hik3~

    ReplyDelete
  5. cantik lah kak lalink...my feveret kaler pulak tu purple...bile lah nk dapatkn sentuhan akk plk ye..hehe...blog pn xde...lg nk berangan kan3.. :P

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™