Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Testimonial Elysyle Dx Lingerie daripada Kak Puteri Ahmad

Assalamualaikum W.B.T,
lama tak berupdate blog ini. Badan kurang sihat ni sebab lepas balik daripada seminar pengurus 2 hari satu malam. Dalam keadaan badan tak sihat, rasa segar sikit bila baca testimonial daripada Kak Puteri selepas sebulan pakai Dx Lingerie(Entry di blog beliau). Kak Puteri ni sebenarnya kecik dan ramping orangnya. Tapi sejak kahwin ni katanya badan dah mula naik, jadi beliau nak jaga semua aset-asetnya daripada awal. Tak mau dah out of shape baru nak reshape balik. Jadi dia pun cuba pakai Dx Lingerie. Entry ini tiada bergambar cuma komen ikhlas daripada beliau setelah sebulah pakai. Insyaallah kalau diberikan keizinan untuk paparkan gambar. Saya akan paparkan. Jom baca cerita kak Puteri tentang Elysyle Dx Lingerie. :)


Saya & kawan-kawan panggil ini dengan nama manja, DX jerrr :p

hoho malu la cemnih nak citer ai pakai nih skarang nih (wohohohohoh).

eh tak! saya tak jual bende nih. jadik inih bukan pomot nak jual :D

da sebulan rasenye pakai :) hikhik :p

sile baca pandangan saya terhadap produk ini :D (ewah!)

1. memang best gile!
saya cume pernah pakai body suit je sebelum ni :) tak macam sesetengah orang yang da terus beli PB. ouh mase dulu-dulu tuh da terbeliak tengok harga cemtuh. tambahan ade yang pakai sekejap je. hoho. maka, tak terpengaruh untuk membeli :p ehem. lepas cube dx nih, rase best gile hoho. setiap hari pon rase nak pakai dah macam bende asas yang wajib pakai :p memang rase nyesal gile beli body suit dari sorang kakak glemer tuh. actually, ai rase harga die telah mendabel triple quadruple kan. so ai adela tipah tertipu :p

2. sangat puas hati
seriously, bende nih adelah membentuk tubuh badan anda. ehem. inih adela disahkan oleh ence suami. ouh maap bagi anda yang belum berkawen.hikhik (malu). pakai nih terus da tak kesah orang luar kate maken kembang ke ape ke. kekadang baju tuh yang buat anda kelihatan besar keyh tambah lagi kate kate pelik tuh sebab dorang jeles anda cun dari dorang. hoho!


3. pelaburan yang berbaloi
ecece :) sebagaimana yang diketahui :p kehidupan saye adela stres (mihaha). tambah-tambah, di tempat itewww. da la stres tuh buat muke kedut (cece), pastu banyak duduk bongkok buat keje pastu stres lagi. haihh. dx nih buat saya duduk tegak pastu da tayah risau lipatan-lipatan perot lagi. haha! memang otomatik perot nampak flat :p oke, maybe korang kata, of course la da pakai corset. ehem. yup! tapi lame lame memang perot sudah kempis. sebulan baru keyh, memang ade lipat lagi (haha!!) tp perot da nipis. hihi. da kurang malu salin baju depan ence somi (lagi 18sx haihh maap). yang penting - cantek untuk suami :) :)


4. meningkatkan keyakinan diri :)
hehe. wahh :p lebey lebey lak ngeee :D pertame, sebab portur badan seperti diperbetulkan (erk). yep. badan seperti terkawal untuk duduk, berdiri, dan berjalan tegak. hihi. saye lepas balek keje cam selalu saket pinggang. nih sebab duduk tak betul. lame lame buat report stok, bla bla bla terus cam duduk bongkok hihi :p
kedua, sebab perot flat :p pakai baju ape pon nampak cun jerr :p

Kesimpulan:
untuk isteri-isteri cumel, silela jage diri anda. tak cantek di luar rumah takpe, lagi penting cantek dalam rumah (hikhik) - curi kata2 seorang senior ketika berada dalam feri :D
mesti cantek untuk suami dan yaken cantek untuk suami. (haha! cam tak caya tulis camnih arhhhh!!)

ehem!
nak tahu lebey lanjut contact je sha nih --> SitiNorKhaironisha
nak cite lebey2 ai tak terlatih untuk inih :p

ehem. nak tanye saye bley gak. tp tanye camnih je keyh "ape perasaan kak pupu pakai dx?" ecece. "camne kalo nak try dx cam kak pupu?" hikhik. bley je tanye. sedia nk kongsi. cecewah! :p

nak tambah lagik: bende nih memang best!!!! tak tipu. huwaaaaa tahap nanges punye best nih :'D tolongla bagi hadiah dx nih lagi 1 set untuk besday saye. huhu :'D

Pada yang berminat,
untuk melihat Pilihan Promosi Pakej Sila rujuk SINI.
Untuk melihat siapa yang sesuai pakai Elysyle Dx Lingerie sila rujuk SINI.
Melihat keistimewaan Elysyle Dx Lingerie. Sila rujuk SINI.

Untuk Cuba Pakai Elysyle Dx Lingerie secara PERCUMA dan ingin memilikinya untuk diri anda, Sila hubungi saya di: 
UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMBALAS YANG LEBIH PANTAS, BOLEH TERUS CALL SAYA YA :)
☎ 014-8240118 @ 03-61274792  
✉ whiteymommy@yahoo.com

1 Comment (s):

  1. wah² dh jadi usahawan berjaya nampaknyer yerrr ;)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™