Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Testimonial daripada Kak Lieya Latif selepas 2 Minggu pakai Dx Lingerie

Assalamualaikum W.B.T ...:)
salam jumaat kepada semua pembaca dan pengunjung blog Whitey Mommy ni..

Hari ni genap 7 hari kita berpuasa kan? Alhamdulillah... lagi 21 hari, Insyaallah kita semua akan menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Mesti ada diantara wanita-wanita yang sudah terbayangkan baju idamankan? Baju kebaya, kurung moden, kebaya moden, apa-apa yang cantik dihati. Tapi bila kenangkan badan macam tak yakin je nak pakai semua tu kan?

Anda yang bermasalah seperti ini jangan risau kerana ada penyelesaiannya, iaitu Elysyle Dx Lingerie. Kesan yang boleh ia berikan adalah seawal 2 minggu, jika anda betul-betul disiplin pakai 8jam sehari.


Apa yang saya boleh jamin adalah keberkesanannya yang sangat menakjubkan serta merta anda akan nampak bahagian punggung akan terus dapat shape, pinggang menjadi ramping dan payudara yang jatuh akan kembali terletak ditempat yang sepatutnya. yang paling penting, Korset Dx Lingerie ni, sangat-sangat selesa... sebab kain cotton. Serap peluh, anda tidak akan rasa melekit-lekit dan melecet atau pun gatal-gatal. Dx Lingerie ni sangat-sangat luar biasa!

Kepada yang nak buktikan betul ke tidak apa yang saya kata, anda boleh cuba pakai secara percuma sebelum membelinya. Cuba pakai tu bermakna fitting macam fitting baju untuk beli kat shopping complex tu. Biasanya kalau fitting tu kita nak rasa kain, selesa ke tidak dan untuk tentukan saiz yang betul-betul tepat. Kalau pakai dah selesa mestilah kita nak pakai hari-hari bukan...

Jom baca testimonial Kak Lieya selepas 2 minggu beliau pakai Dx Lingerie.

Kak Lieya ni seorang yang dah slim, cuma sebab beliau betul-betul nak dapatkan shape idaman dan nak pakai baju idaman. Sebab itu beliau pakai Dx Lingerie. Kesan yang sangat menakjubkan. Gembira saya bila dengar customer happy...:)

Untuk Cuba Pakai Elysyle Dx Lingerie secara PERCUMA dan ingin memilikinya untuk diri anda, Sila hubungi saya di:
☎ 014-8240118 @ 03-61274792
✉ whiteymommy@yahoo.com
UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMBALAS YANG LEBIH PANTAS, BOLEH TERUS CALL SAYA YA :)

1 Comment (s):

  1. Singgah sini, jom join :)

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™