Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Selepas 4 bulan dengan Elysyle Dx Lingerie

Assalamualaikum W.B.T,
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin.
Saya tahu ramai yang masih dalam mood raya kan? Masih sibuk menghadiri open house kesana kemari bukan. Alhamdulillah... Rezeki tu rezeki. :)

Dah lama rasanya tak update blog. Bukan apa mood untuk menaip langsung tiada. Jadi tak boleh nak update apa-apa. Result bulan ke-3 pakai dx pun saya tak update kan... Jadi saya terus update bukan ke-4 terus.

Alhamdulillah... setelah 2 tahun saya berhari raya dengan baju bersaiz XXL, tahun ni merasa juga beraya dengan baju kurung yang bersaiz M. Baju kurung moden lagi. Impian jadi kenyataan.


Gambar diatas ini adalah gambar selepas hampir 4 bulan saya pakai dx. Kalau saya tak terangkan pun, gambar ini akan bercakap sendiri menyatakan dx lingerie memang berkesan. Tiada kompromi, kerana keberkesananya saya buktikan oleh diri sendiri.

Alhamdulillah, saya makin dekat untuk mencapai apa yang saya ingini terutamanya bentuk badan saya. Nak macam masa belum kahwin balik. Senang nak bergerak. Bila badan gemuk ni susah nak bergerak, cepat rasa rimas, cepat rasa rendah diri. Nak pakai baju cantik-cantik pun susah. Cantik tu bukan bermaknanya ketat. Contoh macam baju kurung moden yang saya pakai di hari raya tu. Kalau saya berbadang besar seperti dulu pun masih lagi boleh tempah, cuma kelihatan lebih kemas bila dipakai oleh badan yang berbentuk dan berberat ideal berbanding yang tiada bentuk dan berlebihan berat badan.

Elysyle Dx Lingerie memang terbaik, orang yang tengok saya hari-hari pun boleh cakap saya dah makin kurus, sebab biasanya kalau nak tahu kita kurus ke tidak kena jumpa dengan orang yang dah lama tak jumpa kan?

Pakai Dx ni badan rasa kemas, bukan nya sendat dan senak ya. Keselesaannya tiada kompromi. Masa beraya hari tu, sehari suntuk sampai ke malam saya pakai dari pukul 6 pagi sampai pukul 10 malam balik beraya, masih lagi tidak ada rasa gatal-gatal. MEMANG BEST!!!

Kalau anda masih tercari-cari pakaian dalam pembentuk badan, usah lah fikir panjang. Dx Lingerie is for you... Berbaloi dengan apa yang anda laburkan. Cuma perlukan disiplin dan konsisten dalam memakainya.

Janganlah esok pakai , lusa tak pakai, tulat pakai, memanglah tak kan nampak kesannya. Apa-apa yang kita nak capai pun mesti ada istiqamah bukan? Dx Lingerie ini membentuk badan secara perlahan-pelahan dan anda akan rasa enjoy memakainya. Jujur saya cakap perasaan enjoy dengan dx lingerie lah yang membuatkan saya memakainya setiap hari...
Bangun pagi dah teruja nak pakai. Kalau kita tak enjoy pakai, bangun pagi tengok je pakaian dalam pembentuk badan dah mengeluh. Sebab fikir, bila dah pakai mesti senak, mesti sesak nafas, mesti melecet, mesti gatal-gatal. Dah tentu nak pakai pun tak de semangat bukan?

Setelah beraya sakan pun, saya masih rasa badan saya ringan, tak de lah sebu-sebu ke, sendat-sendat ke, biasanya kalau dah beraya sakan, dah makan macam-macam, bangun pagi tu mesti ada rasa macam perut buncit kan? hehehe... Tahun ini saya tak mengalami masalah itu.

Oklah, nanti saya update lagi pada produk. Ada special promotion ni sempena hari raya.

Kalau nak tengok testimonial saya dari awal, anda boleh baca DISINI ya.

Untuk Cuba Pakai Elysyle Dx Lingerie secara PERCUMA dan ingin memilikinya untuk diri anda, Sila hubungi saya di:
☎ 014-8240118 @ 03-61274792 ✉ whiteymommy@yahoo.com UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMBALAS YANG LEBIH PANTAS, BOLEH TERUS CALL SAYA YA :)

5 Comment (s):

  1. Makin kurus sha.. Akak coming soon buat entry yek :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye..
    PENGUMUMAN!!!!

    BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

    HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

    DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
    CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

    KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..akak....sweet sgt blog2 yg akak edit tu.. mcm mne nak buat body blog yg besambung dengan gambar skali... :(

    ReplyDelete
  4. assalamu'alaikum akak.. nk tny nie..
    slain dri akak pkai dx nie...akak ade makan pape lg x dri produk elken nie ? :)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™