Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Planning untuk bulan Depan

Untuk mengelakkan bulan depan punya blog tak de entry,
rasa-rasa macam nak buat 30 days blogs challenge ni,
walaupun dah habis kot segmen ini,
tapi nak copy tajuk-tajuknya, boleh mendatangkan idea untuk update
at least sehari satu entry, ok lah kan..
daripada terus sepi,

kan nuffnang tak bagi income update lagi dalam blog kan?
Dulu pernah juga begitu, bila update pasal tak puas hati dengan nuffnang,
tetiba income naik dengan pantas,
tak tahu lah sekarang kan :P

8 Comment (s):

  1. hmm...sy dh lama x update entri... sy rs nk sahut cabaran ni lah... besok mula... ho yeahhhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cayok2..:)
      hehe baru ada idea nak update kan..:)

      Delete
  2. betol...buntu jer selama ni... bila driving mcm2 je fikir apa nak update... tp bila dh ngadap lappy... trs sibuk buat kerja... xde masa pn nk bukak blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, sekarang dah ada modal lah kak mim..:)

      Delete
  3. Ibu pn dah mula nak mengupdate entry x dpt hari2 cuba selang sehari..
    Moh kita mommy..
    X sabar rasanya mommy nak pakai baju baru.. ;p

    ReplyDelete
  4. nak sahut ke tak eh? sahut pun best gakkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2..:) nanti exchange link entry..:) kita komen mengomen.. ;)

      Delete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™