Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

My Portfolio

A few design of mine...
My Online Bestfriend: Ibu Aqil

My Best Companion : Asneeza Ashaari a.k.a Cicak eh... chicha@neeza

Umi Danish a.k.a Kak Alynn yang suka wat lawak...
Untuk Menempah: e-mail@YM saya di whiteymommy@yahoo.com
[jika saya tak Online, boleh juga hantar e-mail
Rujuk Cara-cara menempah Template Make-over untuk detail...

14 Comment (s):

  1. suke buat lawak ke?adehhhhhh, tergelak den

    ReplyDelete
  2. sis,nak tanya..biasanya range harga brapa ye?hari tu ada tanya kat ym tapi xda org reply pun..

    ReplyDelete
  3. semua cantik-cantik. mujur template i sempat masuk entry. kekeke... tQ sha tlg pomot. ;)

    ReplyDelete
  4. @UmiDAnisH
    hahaha... adala... huhu... chatting ngan akk mesti asyik nak tergelak je...

    ReplyDelete
  5. @Cik Amy
    hehehe...apa lagi..hehehe in box email akk dah terbuka ni..:P

    ReplyDelete
  6. @♥Intan Azwani♥
    alahai...ya ke? mungkin akk tak online kot masa tu... prgi ke blog sis..tapi tak de shoutbox... jadi reply kat sini je... hehehe

    ReplyDelete
  7. @ch@
    hehehe ya la tu... blog cha kan cantik dan seimple...

    ReplyDelete
  8. gilak comel header. haih. nak try gak la. tu pon kalau menjadi.hahhaa

    ReplyDelete
  9. thn baru nanti la akak order hehehhee

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™