Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Family Doll

Family Doll yang dah siap untuk Kak Fieza punya template. template masih lagi tak siap... huhu doll je baru siap... my new character lagi... sebelum ni tak pernah lagi design kiddy doll...
ok... sekarang dah ada gegirl doll dan boboy doll dah...

yeay... seronok... dah juga tak lupa kepada daddy doll... semua character baru untuk my doll...:)

Ok... struggle untuk siapkan template...huhu...

13 Comment (s):

  1. tq2...sgt hargai buat entry ni...hehee kebetulan td baru publish kat fb...halal la kann dah di sah kan hehee

    ReplyDelete
  2. comellah! eeiii tk sabar nk tgk wajah baru rumah kak fieza nnti..mesti cunlah! ^_^

    ReplyDelete
  3. Hi mummy i think u have talent in art!! Keep up the good work!!

    ReplyDelete
  4. Cantiknya... Sha dah semakin mahir melukis dolly.

    ReplyDelete
  5. cantek mommy.. :D x sabar nak tunggu doll family ibu plak.. :D

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™