Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Blog Design Order By Mama Najlaa

Assalamualaikum W.B.T

Order daripada Kak Lela...:)
Regular customer... template ke-3 yang diorder daripada saya...
Blog Kak Lela ni dah lama juga hang...sebab mula2 nak buat tema lain...
tapi...memandangkan agak susah nak combinekan dengan coding...
Kak Lela tangguhkan sekejap untuk fikirkan tema...:)

Terima kasih Kak Lela...
bersabar menunggu untuk didesign...:)
dan sentiasa memberi semangat kepada saya juga
semasa mengalami mood yang menjunam...

Full Layout
Kak Lela... pilih tema taman kali ni...
hehehe taman yang simple2 je...sebab bunga yang banyak2 semua duk kat belakang2 nun...
jadi bajet tak nampak la kat area depan2 ni...
hikhik.
Kak Lela nak Doll sekeluarga...dengan baju warna hitam...
aiyark... mula2 macam pelik juga...:P
lepas tu saya combinekan dengan warna pink...
sebab kak lela ni pun minat warna pink juga...
tapi pink yang terang2 gitu...
sekarang ni tak terang dah...
katanya sebab umur dah meningkat...nak yang lembut2 gitu...:D tapi tak nak pucat... hehehe

Tema warna pula...of course nak pink ...dan di kombinasikan dengan warna hijau...:)
haruslah taman warna hijaukan...:)

Masa hantar draft Doll pada Kak Lela tu...
Darling kak lela pun suka...
hehe :)
Signature, social button, watermark

Blinkie



Watermark , signature dan blinkie yang diambil daripada template..:) untuk blinkie...saya wat mata kelip2... nampak macam comel pulak kan.... hehehe...

Social button pulak...saya create supaya nampak lebih kemas dan selaras dengan template...:)

Alhamdulillah...dah siap satu template...
next...:P

Untuk Kak Lela...terima kasih kerana sudi lagi untuk menempah dengan sha ya...:)
semoga kak lela bersemangat untuk berblog dengan adanya tema baru ni... hehehe

Jemputlah ke blog Lelord-Mama Najlaa yang banyak berkisar tentang kehidupan seharian beliau di Ad Doha Qatar, anak daranya yang masih meningkat dewasa tu...dan makin cantik jelita dah tu... hehehe... dan juga tentang masak2...

15 Comment (s):

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™