Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Happy Family Doll

Assalamualaikum W.B.T

excited bebenor saya nak post doll sekeluarga ni...:D hehehe...first time design doll untuk sekeluarga yang ramai...sebelum ni pernah untuk 4 orang...tapi ini up satu lagi untuk 5 orang...termasuk baby...:)

Doll ini milik seseorang... hehehe tak nak reveal awal2...nanti dah siap blog design...saya bagi sekaligus link dia...:)

alah...rasanya kalau tak bagi tahu pun...nanti tahu juga kan...tak pun... cari2 kat part2 dalam entry ni...mesti jumpa...:)

Konsep doll:
happy family.. muslimah, dan ibunya yang penting...mesti vouge gitu...:D

32 Comment (s):

  1. Comel!! Comel!! Comel!! Hehehehehhehe gud job dear!

    ReplyDelete
  2. cantikkkkkkkk...si ibu mmg vogue...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah ! comelnye. .
    ryn suke3 :)

    ReplyDelete
  4. Comelnya cantik sangat-sangat...saya suka.

    Salam kenal dan follow.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wahhhhh lawa nyeeeeeeeeeeeeeeee..

    tingin jgk nak suh wat ..

    ** salam kenalan dr fazilzurakil

    ReplyDelete
  6. Cantik la.. kalau nak tempah macam mana?..

    ReplyDelete
  7. terbaekkkk dr whitey mommy...:)) thanks my dear

    ReplyDelete
  8. @QamaYaya
    Hehe kak Honey ni memang vogue...cantik jelita...:)

    ReplyDelete
  9. @Rahmah Ram Ram
    Terima kasih kak Rahmah...
    nanti Kak Rahmah punya pulak bakal menyusul...:)
    salam kenal...
    dah follow sudah...:)

    ReplyDelete
  10. @Keyphochee
    terima kasih kak sal...:)
    bila pulak kak sal nak order ni...
    hehehe

    ReplyDelete
  11. @Lelord
    Kak Lela...
    nanti sha pos blog design dia..
    tak sempat lagi...:)

    ReplyDelete
  12. @fazilzura
    Salam kenal sis...:)
    berminat boleh send kriteria kepada saya...:D

    ReplyDelete
  13. @Mrs Nury
    Kalau nak tempah...boleh send email kepada saya...:)

    ReplyDelete
  14. @CPM honey_nurhaliza
    thanks also kak Hanny...:) believe in me to design your blog...:)

    ReplyDelete
  15. @CPM honey_nurhaliza
    berdebar ni nak baca...:D
    hehehe nak p baca ni...:)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™