Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Layout Baru

Akhirnya..setelah sekian lama...saya menukar juga layout blog Whitey Mommy ni... pada asalnya memang tak nak tukar dah sampai bila2... just nak tambah apa yang patut... tapi... jalan2 tengok blog orang lain macam kemas je... jeles! nak juga la layout yang ada readmore segala...


ini lah layout lama... yang akan disimpan selama yang mampu...cantik...saya suka...tapi kekadang manusia ni perlukan fasa perubahan...eceh2... hm...bagi la pandangan anga tentang layout ni... saya terima aja... samada positif atau negatif... bab kata Mommy Pinky...janji hati sendiri puas sudahla...hehe

nanti saya rasa mesti ada yang komen tentang header yang tak center tu kan... owh... header tu sebenarnya saya nak letak header yang cun... tunggu masa dan ketika aje...

layout ni pun masih dalam pembinaan...saya nak tambah bunga2 rose yang kembang mekar gitu...

Whitey Note: ha...dah abis baca kan? apa lagi...cepat komen...jelir

25 Comment (s):

  1. comey la...comey mace khalis.

    nt namo watermark tu wat namo irsyad.com deh....nok guno untuk fesbuk..buleh, pahtu tamboh la..gapo2 hok sha raso patut..

    tenkiu

    ReplyDelete
  2. hehehe.. lya ni nk tuko layout.. xtuko2 pun lg.. selalu x mjadi jer.. kalo blh nk gak y simple n kemas...

    sha.. lya nk order watermark tu.. yelah.. dr belum sakit lg dh ckp ttg ni dgn sha... last msuk icu dulu.. ni sementara bkesempatan.. nk bncang serius ni.. hehhehe...

    email lya : lya_afrina@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. da cantik da ni.. soft je.. warne ni melambang hati pemiliknya tao.. mesti mommy pun soft kan~!

    ReplyDelete
  4. wah blog disigner..??? camni leh arr tuko kan layout blog sis nie...huhu

    ReplyDelete
  5. dtg buat rondaan..erk, memang nampak lebih kemas, tapi xsiap lagi, xmo komen lagi..nk tggu ade bunga, header yang dah bertukar, pastu, footer memang nak biar kosong ker? buatla mcm layout lama tu, cantik..nak buat tak reti, tgk kat blog ko je lah, cuci mata..hua hua..byk lak komen..kata tak nak komen tadi..ngeh ngeh :D

    erk, nak komen supaya ubah bentuk kotak tu ada moz border sket, baru la masyuk!! XD

    ReplyDelete
  6. cantik...suka sangt2..simple but nice! kalau akak, tak terkira dh brpa kali tukarnye..hehe..tp tak pndai ubah coding2 ni, main template sedia ada je..huhu..

    ReplyDelete
  7. Kreatif betul lah Mommy whitey ni.
    Tabik spring sket!

    ReplyDelete
  8. memang trademark whitey mommy ni berbunga2 and berlace2..sungguh feminin..hoho..

    ReplyDelete
  9. mommy pinky telah ditag utk join kontest "saya dan baby"..
    jom join!

    ReplyDelete
  10. cantik lah kak..mmg lagi kemas..

    ReplyDelete
  11. @mrs.JamaL kak ayu... takkan la Khalis comey macam template ni..:p

    ReplyDelete
  12. @LYaFRINA hehe nak sha designkan ker? leh je nak order ngan sha untuk wat template...

    ReplyDelete
  13. @m.i.a hehe pandai sis ek... memang hati ni cepat lembut... sensitif... cepat memaafkan tapi sukar untuk melupakan..

    ReplyDelete
  14. @Hezesuze bleh sis... no problem... survey je pakej mana yang sis nak kat blog gallery saya tu...

    ReplyDelete
  15. @Mommy Pinky hehe ya puan penguatkuasa... hm... tunggu header siap dulu... pape pun aku nak tukar layout berpandukan header... a'ahkan wat moz pun cantik gak...hehe

    ReplyDelete
  16. @mamalieyna thanks sis... hehe dah lama tak menukat template ni... sekarang dah mula balik.. harap lama la dengan template ni... hehe

    ReplyDelete
  17. @Fain
    wah tabik spring lagi... hehe... terima kasih sis...

    ReplyDelete
  18. @beba hehe memang suka bunga2 sis... lagi2 bunga rose... ades.. tak tahu la nak ubah macam mana...

    ReplyDelete
  19. @Illiana Hidayah ala la.. sis.. kalau lah dapat join... tapi blog saya ni bermasalah.. tak boleh nak follow orang... kalau join contest mestila nak kena follow sebagai syaratnya kan... adei la...

    ReplyDelete
  20. a.a... :)
    sy pulak yg jeles ni...

    ReplyDelete
  21. akak suka je dengan cara persembahan blog Mommy Whitey.

    sentuhan blog designer sememangnya cantik...

    ReplyDelete
  22. @ibu WaWa: terima kasih akak... alahai.. malunya akk tegur macam tu...=)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™