Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Ya Allah... Berikanlah Petunjuk ke Jalan yang Lurus...

cuba anda ikut instruction kat atas tu.. jadi tak? saya buat jadi... terasa kebesaran Allah... subahanallah....

dah lama tak update blog... banyak cerita tapi tak de mood... jadi nak menaip pun agak malas... rajinkan diri untuk siapkan tempahan... [terima kasih kepada yang sudi tempah artwork dengan saya ya] tambahan pulak sekarang Khalis memang sangat tangkas bergerak... kerja design2 ni hanya boleh dilakukan pada waktu malam... ketika Khalis tengah nyenyak tidur...

Kesian Khalis... hm... saya memang down sangat2 dalam dua tiga hari ni... tak tahula ... Ya allah tenangkanlah hati ini... kekadang bila susah mesti ingat kembali apa kesalahan yang kita pernah lakukan... kita mungkin pernah sakitkan hati orang... jadi Allah akan balas semua tu untuk ringan dosa kita...

Saya sentiasa terfikir... bila saya ditimpa masalah mesti saya ada sakitkan hati orang ataupun saya kecilkan hati mak saya ke... itu semua akan bermain di benak fikiran... atau mungkin saya tak menjaga Khalis dengan betul... mungkin Allah hukum saya disebabkan semua ini... dan paling penting... mungkin waktu saya bersenang2 saya lupakan DIA ...dan dia bagi saya susah...sebab... DIA nak saya ingatkan dia... dan seterusnya menjadikan saya insan yang tidak lalai... wallahualam...

Pinta saya yang maha esa... disihatkan tubuh badan untuk menjaga Khalis... di tenangkan fikiran untuk beribadat kepadanya... di ceriakan hati...supaya dapat menggembirakan insan2 disekeliling saya... dimurahkan rezeki...supaya dapat membantu orang sekeliling saya yang berada didalam kesempitan hidup... diluaskan fikiran...supaya dapat melihat keajaiban ciptaannya... dipanjangkan akal...supaya dapat berfikir dengan rasional....setiap apa yang berlaku ada hikmah disebaliknya...

Whitey Note: Hari ni masuk hari ke-5 saya makan supplement shaklee untuk breastfeeding...alhamdulillah... susu banyak keluar...dan... angin pun banyak yang keluar... rasa segar sikit badan....alhamdulillah...

7 Comment (s):

  1. Sabar ye..mommy!
    KUatkan hati.tenangkan hati!
    InsyaALLAH,sume akan bjalan dgn lanccar!

    ReplyDelete
  2. semoga ALLAH mmpermudahkan dan menunjukkan jalan penyelesaian buat kita semua yer Kak Sha :)

    ReplyDelete
  3. Allah menguji hambaNya kerana Dia sayangkan hambaNya...kerana dia tahu kita mampu menghadapinya....sebab tu ujian buat setiap insan tak sama..kerana hanya Dia yang lebih mengetahui hamba itu sanggup atau tidak.. have a nice day dear...

    ReplyDelete
  4. berusaha sha berusaha, usaha itu akan membuahkan hasil yg lumayan...
    sabar byk2 eh... bulan berkat ni :)

    ReplyDelete
  5. sabar ye d bln mulia nie...

    kalimah ALLAH swt tu weols dah try dah...mmg miracle

    ReplyDelete
  6. kepada Allah tempat kita meminta dan kepadanya juga kita berserah.

    ReplyDelete
  7. Nama saya Mrs Omar Zainab, Saya seorang pemberi pinjaman uang pribadi yang terdaftar sah dalam memberikan pinjaman kepada individu, bisnis pria, wanita dan juga untuk perusahaan-perusahaan yang membutuhkan bantuan keuangan di Indonesia dan di seluruh dunia. Kami di sini untuk memberikan baik jangka panjang atau jangka pendek pinjaman, pribadi atau hipotek, pinjaman Anda dapat ditransfer melalui kertas kerja atau check Kami akan memberikan yang terbaik ketika Anda menghubungi perusahaan kami. Di bawah ini adalah email kontak kami
    (Zainabomarloanfirm@gmail.com) atau (omarzainabloanfirm@outlook.com)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™