Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Terima Kasih kepada Semua

dah dua hari tak taip entry... ada sesiapa rindu tak nak baca? ngeh2 . Terima kasih semua kepada yang mengucapkan selamat hari lahir kepada saya... my hubby, mommy pinky, teman2 blogger, teman2 dalam facebook... lebiulah... ingatkan nak print screen semua nota2 ucapan selamat hari lahir tu... tapi kemalasan melanda...[nak buat itu pun malas...] apapun... saya happy dengan semua ucapan2 anda... rasa tahun ni lah tahun pertama begitu ramai orang wish birthday... mungkin sebab aktif berblogging dan berfacebook kot...eceh...

nak cerita juga ni... saya dah 2 hari demam... apa puncanya? mesti sangat kelakar kalau anda baca... puncanya sebab saya meraban pergi minum air sirap satu jug di kenduri rumah bekas jiran saya...[paham tak ayat ni?] masa minum tu macam tak pernah jumpa sirap... air sirap ni memang favorite saya la... saya pernah buat entri tentang air sirap ni [takkan la minum air sirap pun demam...]

actually sejak mengandungkan Khalis 7 bulan saya memang pantang dengan ais...dah tak minum sampai la hari kenduri itu... memang tak tahan sangat tengok air sirap......punya excited ... terus tak ingat dunia dah minum... balik rumah... saya dah rasa dah tekak ni perit2... dah rasa macam nak demam... wah! cepat sungguh kesan penangan ais di dalam air sirap kan?

apa lagi... esoknya...demam ler saya... sakit kepala...sakit badan... sakit mata... sakit hidung...pendek kata seluruh badan pun sakit lah... yang paling risau ni takut berjangkit dengan Khalis... ades... Kalau dia demam... susahnya la hati saya... minta la jangan berjangkit... minta dijauhkan....

Bangun pagi ni.. badan rasa sakit2... tapi... ada tanggungjawab yang besar menanti...

takkan nak biarkan dak tecik ni main sorang2... duk sorang2... owh tidak... kalau dulu tak de anak... mahu seharian pulun tidur kalau demam2 gini... tapi dah ada anak ni... mesti kena bangun juga... nak sediakan makanan... nak mandikan... semuala... dan inilah yang membuatkan saya sedar... wanita yang bergelar ibu itu sebenarnya kuat... kuat semangat... betul tak?

ok...thats all...sakit badan ni...tapi nak juga mengadap lappy ni... addicted betul...

Whitey Note: Birthday saya sama dengan Datuk Seri Anuar Ibrahim juga...n kak sya... happy birthday juga untuk dua insan ini... orang kata birthday yang sama mesti sikap sama... ya ke?

18 Comment (s):

  1. pttla... lama xde n3..
    rupanya sha x sihat yer...
    mcm lya xleh minum nescafe.. mmg akn sakit kpala n sesak nafas...

    moga cpt2 sembuh yer.. lya x reti lg nk tepek watermark tu.. hehehehe... japg nok godek totorial ltk watermark kat blog watermark sha.

    sha..
    salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  2. pergh bantai minum air sirap sampai tak toleh kiri kanan siapa suruh :D kalau boleh nak suruh sha taip entry hari² :p

    ReplyDelete
  3. Birthday akak 10 ogos ke ?

    sama la dgn sy.. hee

    ReplyDelete
  4. @LYaFRINA
    sha pun tak leh juga minum nescafe... pening... ades... ak sangka pulak minuma ais bleh demam sampai macam ni...

    hehe lya...tentang watermark tu... blajar pelahan2...ngeh2...mesti boleh...terima kasih ek lya sudi order watermark dengan sha...

    selamat menyambut ramadan juga untuk lya...

    ReplyDelete
  5. @ch@
    hehe tak toleh dah bila dapat air sirap...sebelum ni pun minum gak air sirap tapi tak sejuk... hehe suam2 n suhu bilik je... ha... ni sejuk... sedap...sakit...

    ReplyDelete
  6. @NurSolehah
    ye ke?
    hehe sama ke? tetiba pulak ramai yang birthday 10 ogos... happy birthday to you... :)

    ReplyDelete
  7. ishh air sirap ler besh uols...nk2 lagik sejuk kan..perghhh ....huhu

    ReplyDelete
  8. dah sihat ke sha..?take care ya..

    ReplyDelete
  9. ada2 me rindu laa.. heheh

    Salam BF Sha. Ciannya demam. Ada jumpa doktor ke?? Semoga cepat sembuh.

    Alin so far buat persediaan dr segi pengambilan supplement. Kene jaga sha pemakanan ni, sbb kalo kt takde tenaga byk benda tak leh nk buat kan.

    Alhamdulillah pengalaman anak pertama byk ngajo utk lebih bersedia dgn anak no.2 nih... boleh refer my entry di sini

    http://alinalan.blogspot.com/2010/06/persediaan-sebelum-bulan-puasa.html

    Kalo sha betul nak cuba boleh contact Cery 016-322 4122. She is very supportive. bgtau la Alin yg bgtau... dia boleh bg harga kawan.

    apa2 bgtau ler. we support each other ok. senyum sket

    ReplyDelete
  10. smlt berbuka nanti kak n slmt berpuasa...n lagi satu..slmt hari jadi..umur akak bpe ekk..?? :)
    nak tmbah lagi..khalis cumil sgt2..

    ReplyDelete
  11. @Hezesuze
    Memang besh giler... ades.. itu memang faveret no satu... tak tahula sebab masa kecik2 selau cicah roti dengan air sirap sejuk...sedap..
    pastu saya ingat lagi makcik kantin...wat kaya roti perisa sirap...sedap...sejuk...makan dengan roti ban mesia...

    ReplyDelete
  12. @mommyYen
    dah sihat mommy... baru balas komen ni... hehe thanks ya...

    ReplyDelete
  13. @Momma Mia
    wasalam FB sis... terima kasih for the info... tapi tak sempat nak baca blog cery lagi...
    tapi dah order dah...
    insyaallah..sampai upload gambar... hehe terima kasih ya alin... sudi share...

    ReplyDelete
  14. @Cylia Chel a.k.a Lia Edwin
    ala.. adik...saje tanya ek... ngeh2 kat tickers tu kan ada umur... huhu dah meningkat setahun... thanks for the wishes...

    ReplyDelete
  15. hai sis.hepy belated besday.sori lmbat wish..btw, you are right.pompuan memang kuat semanagat kan...lastly, selamat berpuase ye kakak.;p

    ReplyDelete
  16. @Whitey Mommy
    mane kak???
    10 ogos ade lah...tahun nye mne....huhuhu...
    :)

    ReplyDelete
  17. @Cylia Chel a.k.a Lia Edwin
    oloh, kak NIsha ni sebaya kak Zana, tahun 1985. Tahun ni umur dah masuk 25 tahun..tapi kak zana bulan 11 nanti tau..

    kah kah..promote2~ XD

    ReplyDelete
  18. mude lagi tu kak...hihi..kak zana lahir bln tarikh bpe???mne lah tau kan..same ngn sy ke.. :)

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™