Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Rasa Nak Bertukar la...

Salam semua... saya rasa macam nak bertukar la... ke Wordpress... dan pakai Dot Com... anyone tahu pasal ni... help me... nak domain yang murah... ehehe... pastu ada sesiapa boleh ajar macam mana nak ejas template untuk wordpress...

YM me ya... sitinorkhaironisha@yahoo.com...
jasa anda amat dihargai...
terima kasih...

6 Comment (s):

  1. Semua ckp mcm ni mommy.. Nak tukar.. Kenapa erkk?!! Ibu ni x pandai benda2 mcm ni.. Ada beza ke dgn Blogspot?!

    ReplyDelete
  2. weols pun rasa nk tuko gak tapi bezanye wordpress kene bayo tiap2 thn kan..blogspot ni free jek...huhu

    ReplyDelete
  3. Tengok templat dot.com tak cntik pun. .ada gak dot.com free tapi kena siarkan iklan diorang, n ape kelebihan dot.com selain nama url yg pendek tu? Tie search kat en google banyak ,tapi tkde satu pun bg tau kelebihanyer. .

    ReplyDelete
  4. blog sifu, blog otai, memang major guna domain sendiri, kita... akan juga tapi bukan buat masa terdekat ini, sebab template blogspot cecantik, then free. haha.

    ReplyDelete
  5. guna domain, just beli domain saje... dlm 40 jer, kalau susah guna wordpress, boleh kekalkan blogspot sekarang cuma tukar kepada domain dotcom sendiri jer...

    ReplyDelete
  6. templete is the same.. domain itu nama kita.. hosting itu rumah kita.. if akak nak kekalkan boleh.. just guna domain macm minn pernah buat dekat http://www.cikmiminn.my cuma, sapce n kita dikontrol oeh blogspot.. kalau guna wp self host.. bermakna kita berada durumah kita sendiri.. themes akak bleh guna coding html akak.. :) yang minn maksudkan "self Host" bermakna http://whiteymommy.com bukan http://whiteymommy.wordpress.com
    x semestinya akak perlu guna wp.. Try guna Jommla pun ok.. mcm2 ada kat sana kak.. conth masuk blog atau laman web personal atris http://siizone.com siti nurhaliza punya.. dia guna cms.. haliza af tu pun pakai cms.. yang best ada domain n hosting sendiri, kita layak terma email atas nama kita.. contoh ctkhaironisha@whiteymommy.com semua kita yang buat sendiri.. akak jgn risau.. if nak guna domain n host sendiri.. minn akan ajar.. sharing is caring right? daaaa~ jum visit me at http://mymiminn.my

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™