Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Contest Birthday Khalis

ini kali kedua ya saya anjurkan contest.. macam best pulak anjurkan contest ni... Khalis dah nak masuk setahun pada 05 September 2010... ya allah... cepat sungguh masa berlalu... Khalis pun dah makin besar.. makin bijak... malam tadi... dah pandai tepuk tangan... tergelak besar saya dengan my hubby... tengok telatah anak kecik ini... comel...

ada sesiapa nak join contest tak??

Syarat-Syarat Contest
1. Buatkan satu entri... hanya letakkan Gambar anak anda [tak kisah anak sendiri ke atau anak saudara, adik pun boleh...] yang sedang memakai pakaian putih... [BABY IN WHITE]
Umur... 0 bulan - 7 tahun....

2. Copy& Pastekan Gambar Khalis diatas di dalam entri anda...

3. Tag 3 orang kawan anda...

4. Tinggalkan link entri anda di dalam ruangan komen entri ini...

untuk memudahkan entri anda dilihat... sila guna format dibawah untuk entri anda...
<a href="url entri contest anda" target="_blank">Nama Entri anda</a>
**bahagian yang saya bold kan dengan warna hitam anda perlu gantikan dengan url dan nama contest anda...terima kasih...

Syarat Sah contest
1. Mesti Jadi Follower dan linkkan didalam bloglist anda, kedua2 blog saya iaitu personal blog Whitey Mommy dan Whitey Mommy Gallery

2. Terbuka kepada semua warga Malaysia yang berada di dalam dan juga luar negara.

3. Terbuka kepada lelaki dan perempuan.

Hadiah

MISTERI

Juri:
Cabutan bertuah akan dilakukan oleh MUHAMMAD KHALIS PUTRA

Tarikh tutup:
05 September 2010 on 12.01 Am [
On Khalis's Birthday]


Whitey Note:
ada sesiapa nak join tak? cepat2... senyum

64 Comment (s):

  1. ada orang nak join tak? tak dapat sambutan pun.. huhu semua orang tengah berbuka ni... heheh

    ReplyDelete
  2. salam...ha,bagus nie..hurm..kalau gambar adik boleh tak?

    p/s: kena tanya mak dulu..ada tak baju putih..kih3

    ReplyDelete
  3. ada..ada tgh dok mencari anak pakai baju putih ni hehehe

    ReplyDelete
  4. @Amir Izzat
    boleh2... tak de masalah.. asalkan baby..

    ReplyDelete
  5. ok done sy join contest ni
    sila review yea mana tau pic ni tk digalakkan tempek hehehe

    http://hasroylin.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  6. aduaiii nape uols tak nyatakan umur baby yg leh join contest nie??

    buatnye weols tepek gambo anak weols yg umur 7thn baru tau nnti hahahaha

    ReplyDelete
  7. Nk join. .tp tk pandai copy pict khalis tu. .n nk tag 3 org member pun tk blh, kan sy budak baru..baju beby laila pun kaler putih. .hu3

    ReplyDelete
  8. dear akak oii...hih..
    sy nak join gak...
    gbr adik blh kan??

    ReplyDelete
  9. Sha sowi kdit abes tadi. .haa pasal website tu pecume je. .just reg kat website tu n masuk kn id no ,nant dpt ler. .sha nk pun blh . .
    Tgk sini . .
    www.hpa4online.com/?id=Tie2kay

    ReplyDelete
  10. hheheheh akak nak join...tgh cari gambo

    ReplyDelete
  11. cptnya tarikh tutup, xsempat aku nak join..isk~

    ReplyDelete
  12. kalau sempat nanti akak join k....

    nak godek2 gambar dulu....

    ReplyDelete
  13. sha, akak dah wat n3...

    http://aindancontest.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    kalau gambar tak sesuai inform k....

    thank you...

    ReplyDelete
  14. tumpang sibuk:

    http://orencantik.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    haha... tgk dua org ni mcm kembar pulak.

    ReplyDelete
  15. akak join

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  16. salam saya join
    id follower : MamaLyna

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis-baby-in-white.html

    TQ

    ReplyDelete
  17. saya dh join ;)
    http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  18. kak, kalau umur 11 bulan tak blh ke??

    ReplyDelete
  19. salam...
    saya join gak=)

    http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/09/baby-in-white-by-whiteymommy.html

    ReplyDelete
  20. http://wardazri.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  21. http://eima-contest.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    TQ

    p/s: dah try wat yg utk link tp tak leh ...die kuar cam nih

    Your HTML cannot be accepted: Attribute "TARGET" is not allowed in tag: A

    ReplyDelete
  22. salam da join ;)

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    nt singgahla blog n comment on dat entry ya..tq!! ;)

    ReplyDelete
  23. http://rashleyhafiy.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis-hepi-besday.html

    saya join contest ni..

    ReplyDelete
  24. Salam ..Sis lieyna join juge ^_^

    http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    if tak memenuhi syarat inform ye, sbb ada belang hitam..huhu..hope accept ^_^

    p/s dh cuba paste link pakai WM punya cdngan tu, tp tak lepas la..so letak link n3 cam biasa jerlah..huhu..

    tQ

    ReplyDelete
  25. Saya joint yer :)

    sama dah cuba letak link macam cadangan tue tapi tak lepas...saya tinggalkan link l :)

    http://shielasuri.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  26. Salam

    zai dah join


    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  27. http://wmaziati.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    salam..

    saya dah join..kalu ada2 pepe inform yek...

    ReplyDelete
  28. salam kenal..

    n3 dah siap..silalah terjah ye..

    http://nuraleesya.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  29. salam,

    me dh join!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  30. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    nak join jugak! :)

    ReplyDelete
  31. tergedik gedik nak join!!!!


    http://s-t-a-r-k-c-o-n-t-r-a-s-t.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html


    sori sangat sangat, dah cuba banyak kali try nak buat direct link pd entri... tp tak dapat la... sedey...

    ReplyDelete
  32. http://nadia1589.blogspot.com/2010_09_04_archive.html#6959714535026652279


    akak nadia join tgk yer lulus kew tak ^__^

    ReplyDelete
  33. salam..i've joined!
    plz inform me if i'm not qualified...tq

    follower id: Cikgu Mardiah
    entry url: http://cikgumardiah.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  34. nak join!!!
    ni link entry saya:
    http://ibusukacontest.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalish.html

    sila ke blog kontest saya yer.
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  35. salam..

    saya dah join..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    thanks..

    ReplyDelete
  36. Salam

    SAya join juga

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  37. sya: me join yaa!!

    http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  38. salam sis sy join jgk ya,

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis-whitey-mommy.html

    dtg jenguk n3 saya..

    ReplyDelete
  39. Saya pun dah joint

    http://sinarkebahagian.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  40. AKAK nadia upgrde link

    http://nadia1589.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ok done

    ReplyDelete
  41. salam whitey mommy,

    kakyong join..


    http://www.kakyong.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    td dah antor link.. tp mcm tak kuor jer...

    ReplyDelete
  42. dah join
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  43. saya join ye..

    http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  44. Semua Contestant setakat ni sudah dijejak... ada lagi yang nak join...hehe terima kasih kepada semua peserta... kepada yang nak join... cepat2... pukul 12.01 malam ni... bahagian komen ini akan ditutp...

    ReplyDelete
  45. salam..

    nak join :)

    http://contest-giveaway.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    tenkiu!!

    ReplyDelete
  46. ni lin kiter yer

    http://mayaqarmyla.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  47. ERA JOIN

    http://erawatie18.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  48. salam...saya dah join..

    http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalish.html

    ReplyDelete
  49. http://liyanaziz.blogspot.com/2010/09/contest-birhtday-khalis.html

    cuba buat direct link tapi x leh pulak, sorry ye??

    ReplyDelete
  50. Salam knai (^_~)
    Gayah join contest nih ya :)

    http://gayahspears.blogspot.com/2010/09/contest-besday-khalis.html

    ~> Gayah try link terus xley :(
    ade problem kot...so juz copy paste.. xpe kan..ngee (^_~)

    ReplyDelete
  51. apa khabar Whiteymommy...
    miss annaz dh join contest nie..

    http://annaz79.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    mcm mana?
    ok tak?..

    ReplyDelete
  52. salam perkenalan dari ayu ibu airis...
    sy dah join contest...
    link entry
    http://airisnaufal.blogspot.com/2010/09/contest-baby-in-white.html

    ReplyDelete
  53. http://shecracktheworld.blogspot.com/2010/09/contest-pertama-saya-contest-birthday.html

    Akak..sy dah join..

    ReplyDelete
  54. Terima kasih kepada yang sudi join contest saya tau... gud luck all of you...

    ReplyDelete
  55. Ni link sy..

    http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    Yeaaayyy.... mekasih sbb kasi join..
    sukee.. ;,)

    ReplyDelete
  56. salam sha....

    lya join utk asya.. nasib baik sha anjak tarikh.. btw .. tq yer...

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  57. Salam kenal..

    akak join:)

    http://luvyuall.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  58. Salam perkenalan...
    nie entry saya :-)

    http://mummynana.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    thanks

    ReplyDelete
  59. salam intan joi yer,,heheh luper nak tinggalkan link yang saya tag semua dah join last saya yg lupa..hehe

    ok nie yer..tq

    http://inniqmal.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete
  60. saya join
    terima lagi ke penyertaan saya ne??


    http://kokoadik.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™