Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Saya Betul2 tak Sangka...

Blogwalking punya blogwalking.... terjumpa la satu statement oleh blogger yang saya pernah make-over blog dia... Boleh wat kenyataan yang serabut dengan blognya yang bunga sana sini... sedih sungguh saya... padahal itu yang dia minta... bunga sana sini.... kenapa nak kutuk... sedangkan tahu itu hasil kerja saya yang dia minta...

Ya Allah... macam halilintar punya terkejut... memang saya ni sensitif... kalau itu bukan permintaan anda... saya yang memandai nak buat! saya tak kisah... tapi... itu adalah permintaan anda...

Saya design adalah based on apa yang customer REQUEST!... kalau nak banyak2 bunga saya wat banyak bunga... kalau tak nak bunga2 nak simple... saya akan design simple2... then... selepas saya design... saya akan tunjuk draft... kalau design saya tu serabut... tak perlu lah... terima, anda boleh cakap nak macam mana ikut selera sendiri... semua boleh diubah...

betul2 dah tak de mood... hari ni anda lukai hati saya tak mustahil anda akan alami berganda2 daripada apa yang saya rasa!

Maaf jika ada yang berpendapat entri saya ini ikut emosional bukan akal fikiran rasional... tapi... pada siapa saya nk luah selain daripada blog???

P/s: Jika anda nak puji orang lain pun... jangan lah sampai mengutuk orang lain pulak...

29 Comment (s):

  1. bawakkk besabauu yeee. kekadangg kite takbolehh halangg orang nak bercakap pepeee.

    yang pentinggg, dont take it too serious. nanti hati jugak susah.

    papeponnn, smileee! haha

    ReplyDelete
  2. uiksss sampai gitu sekali.. yg peling belog ibu ni pun ada jgk owang kata serabut.. tp lantok ler kan.. deme sakit mata nak baca sapa suh baca.. jgn dtg lg pn x per.. isk isk bior ler dia mommy..

    ReplyDelete
  3. sis sabar ja..org mcm tue orang yang xpandai nak berterima kasih..

    biarkan dia..atleast satu hari dulu dia pnah minta sis tolong buatkan dari dia yang bodoh tak taw buat sendiri..pastu candet hasil kerja org padahal dia terima..

    chill ok:):)..org mcm tue belambak dkat muka bumi nih sis...abaikan:)

    ReplyDelete
  4. sabar yer kak...org macam ni mmg xpernah tau erti bersyukur..
    kalau diikutkan kata akak kt atas tu, akak dh buat draft dulu tunjuk kt dia dan dia bersetuju ambik design akak,lps tu kutuk2 plak..ape niat dia sbnrnya??? xphm betullh..

    ReplyDelete
  5. sabar la sha.. mulut org kan.. xpe2 blog lain yg sha buat especialy blog akak org suke2.. hehehe

    ReplyDelete
  6. kdg2 kita da design simple nk tmbh2 tp ble da tambah nk ubah2 pastu design dah ke laut sbb ikut cdgn org. sabo je la... nk marah xguna. wat msm muka je.

    ReplyDelete
  7. @εïз mummyHaza εïз
    Terima kasih kak haza... huhu... harap akk akan terus suka apa yang sha design...

    ReplyDelete
  8. @Cik Dara
    Itulah cik dara... akk pun tak paham... mungkin sebab terlalu nak puji orang kot... akk sendiri pun terkejut dengan penyataan itu...

    ReplyDelete
  9. @Hunny Maldini
    Insyaallah... Hunny... akk akan terus sabar... selagi yang mampu....

    ReplyDelete
  10. @safiyyah osman
    Terima kasih sis... Itu lah... agaknya sesuka hati kot nak cakap ikut sedap hati...

    ReplyDelete
  11. @Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil
    hukhuk... hanya ibu je yang pertahankan design yang ibu pilih.... huhu...

    ReplyDelete
  12. @Lisa
    Insyaallah lisa... maccih... hehehe

    ReplyDelete
  13. @Wansteddy Tales
    Lepas tu... dah tambah tolak... jadi lain... kita pun jadi semak... pastu masuk ke blog... macam2 widget yang letak... lepas tu... dah nampak serabut... terus salahkan designer... padahal... kalau kereta ke rumah ke... kerusi ke meja ke ... boleh masukkan dalam blog... semua nak tampal... nak tunjuk..

    ReplyDelete
  14. ish ada jugak org mcm tu,,tak paham betul..sabar ajerlah yer

    ReplyDelete
  15. sabo jek...wat tatau udah...ni kira pengalaman yg mendewasakan

    ReplyDelete
  16. tak kenang budi langsung lah kan kak..

    ReplyDelete
  17. sabar ye kak sya?? yang penting akak buat apa yang di request, bukan memandai2 kan?? apa punya sikap la, susah nak cakap.. sabar ok?

    ReplyDelete
  18. sabar ye...biasa la manusia, tak puas dengan apa yg ada...apa yg penting,akak buat tuh ikhlas,penuh ngan kasih sayang...kalo org yg tak tau menilai tuh...hati dia tak pernah ada sifat kasih sayang sesama saudaranya....kita tawakal bebyk....

    ReplyDelete
  19. erm.. sabar jelah cik WM.. mulut manusia susah nk tutup kan..

    btw ur blog realy nice..
    thums up..hehe

    ReplyDelete
  20. biase la kak, harap tenang ye

    Terkini : ENTER

    ReplyDelete
  21. sabar je..manuasia ni pelbagai regamnya..susah nak puaskan hati sume org..yg penting jgn terlalu pikirkan sangat..dia suka2 komen kerja kita gitu, tp kita yg pikir2 sampai sakit kepala, watpe..not worth it..jadikan sume ni sbg 1 penguat semangat..dlm 10 org, mungkin dia sorg je yg tak suke..tp mana kite tau kalau2 yg lagi 9 tu suke.. :)

    ReplyDelete
  22. tak bersyukur tul..
    cerita plak tu dalam blog jugak...


    xpe ramai lg orang yg lebih menghargai hasil kerja awakkan?

    ReplyDelete
  23. siapakah itu yg telah melukakan hati sya ni...

    bukan kakyong kan... huhuuu...

    ReplyDelete
  24. @kakyong
    hehe bukan kak yong... sha ada print screen... ingt nk upload je... tpi... pk2 biarlah rahsia...

    ReplyDelete
  25. kak,akak wat reply komen cantik2, nanti ada yg nak jugak,sebab nak blog sendiri cantik..pastu xkena dgn pandangan mata, terus kutuk2..poyo ah org camtu..
    cuba dia hasilkan dengan tetek peluh die sendiri..baru die rs..

    ReplyDelete
  26. ade ke akak salah kan sya?? akak cuba tulis sikit je...aduii...sampai hati anggap yg bukan2...ade ke akak kutuk2 sya?? ade ke???? no komen akak kat blog XXX

    ""..akak pun nk tukar simple2 jelah blog ni..rimas pulak bunga sana bunga sini..heheee" <<<---------- adakah itu ayat berbentuk kutukan????

    kalo akak bosan pun dgn bunga2 tu..akak bosan dgn idea akak sendiri...sebab akak yg design blog akak tu kan...

    sya sya....sampai hati buat mcm ni kat akak.....mudah sgt pk yg bukan2....

    org lain yg tatau ujung pangkal cerita pun main sokongg je....takpelah..terima kasihlah byk2.....

    ReplyDelete

Thank You For Leaving a Comment to Me...

 
Copyright © Whitey Mommy™