Hasil seni dan reka bentuk adalah berbayar dan hakcipta Whitey Mommy.
Sila hubungi saya di whiteymommy@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk mengambil/menyalin/menyimpan
mana-mana bahagian hasil seni dan reka bentuk yang telah saya hasilkan TANPA KEBENARAN!

Whitey Mommy's Give Away [CLOSED]

[Sticky Post, untuk entri baru sila scroll ke bawah ya...]
Dah lama rasanya nak buat giveaway... tapi saya tak tahu nak bagi hadiah apa... since saya dah boleh sikit2 buat watermark ni... jadi saya rasa ini hadiah yang sesuai...

Syarat-Syarat Contest
1. Buatkan satu entri... hanya letakkan Gambar anda, keluarga ataupun baby anda yang sedang menunjukkan wajah paling gembira... dan ceritakan sedikit sebanyak tentang gambar tersebut.

2. Copy& Pastekan badge contest diatas di dalam entri anda...

3. Tag 3 orang kawan anda...

Syarat Sah contest
1. Mesti Jadi Follower dan linkkan didalam bloglist anda, kedua2 blog saya iaitu personal blog Whitey Mommy dan Whitey Mommy Gallery

2. Terbuka kepada semua warga Malaysia yang berada di dalam dan juga luar negara.

3. Terbuka kepada lelaki dan perempuan.

Hadiah
Pemenang: Satu Watermark Custom-made
Tempat ke-2 dan ke-3: Anda boleh pilih mana2 watermark di dalam Whitey Mommy Gallery
Peserta Pertama yang menyertai : Mendapat Satu Watermark Custom-made

Juri:
1. Saya Sendiri
2. My hubby [tak de blog jadi tak boleh link]
3. Mommy Pinky
4. Hubby Mommy Pinky

Pemberi idea : Mommy Aqil, Mommy Dania, dan Wansteddy

[Juri tidak dibenarkan menyertai pertandingan =p]

Tarikh tutup : akan dimaklumkan kemudian... bergantung kepada penyertaan...=)

Apa lagi... sesiapa yang berminat... cepatla join...=)

40 Comment (s):

  1. SALAM MOMMY...
    IBU CIBUK2 NAK JOIN BLEH??
    NAK JUGAK!! NAK JUGAK!! ;op
    NI LINK IBU ERK..
    http://ssasliza.blogspot.com/2010/07/white-mommy-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. ouh, sedihnya xde dlm list pemberi idea..ngeh ngeh~ :D

    ReplyDelete
  3. @Mommy Pinkyngada la tu... huhu tu dah ada sebagai juri tu...

    ReplyDelete
  4. Mommy Pinky: Jgn sedih.. JURI lebih utama dr pemberi idea.. Tanpa JURI tak adalah pemenangnya.. ;op

    ReplyDelete
  5. huaaa...tak dapat jadi yg 1st, pnt type laju² :)

    http://hijaucantik.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    kita joint, ahaks :D menyibukkan???

    ReplyDelete
  6. wah..best ni...nanti me join yer :) criteria pemilihan pemenang based on pic yg ceria ker apa?

    ReplyDelete
  7. hehehhe I always be mommy 1st DIE HARD FANS.. ;op Laju giler ibu taip entry tadi.. ;op

    ReplyDelete
  8. @mama zharfan
    berdasarkan pemikiran juri ye..kuikui~

    ReplyDelete
  9. Mommy Pinky: IBU AQIL always menjadi PENYEJUK HATI kengkawan.. ;op

    ReplyDelete
  10. huwaa sedih jgk x dpt jd yg pertama..

    tp nak join jugak...
    KLIK SINI YER>>>

    Tq

    ReplyDelete
  11. Salam Whitey Mommy..

    Sy dh joint..ini linknya

    http://mamakerry.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    TQ

    ReplyDelete
  12. salam nisha,

    kak ain join k....

    http://aindancontest.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-s-give-away.html

    thank you...

    ReplyDelete
  13. Salam, Puan Whitey Mommy, saya dah buat entry penyertaan. huhuh


    http://www.azlina.net/blog/2010/07/22/giveaway-whiteymomm/

    ReplyDelete
  14. wah best..whitey mommy wat GA..harus join.. nnti acu curik masa skit wat entry :)

    ReplyDelete
  15. salam,

    me dh join :)

    http://suzie284.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  16. Whitey : Waa...nama masuk list pemberi idea ye...he he he. xper akak tak join...tgk dari jauh. Good Luck to all!!! :-) n to suzz good luck!!!

    ReplyDelete
  17. Salam..
    Sha, akak join gak hehehhe

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  18. ok ok kita dok tepi jer.. sebab 'anak' kita cam x sesuai nk join contest nih.. hhu.. 'anak' kita hanya sesuai masuk kontest2 yg melibatkan makanan.. huhu... ;p iskk

    ReplyDelete
  19. salam mommy.. whilea pun nak join jugak.. di tag olej umi oni.

    http://mentariindah.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  20. salam whitey mommy, shiela joint gak eh... ~

    ni link nyer :

    http://shielasuri.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  21. dah join
    http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Salam kenal,

    Sall dah join.

    http://salldann.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html


    kalau ada kekurangan, bg tau k.

    ReplyDelete
  23. yuhuu salam perkenalan dari klang selangor...vooot vooot

    so weols dah join ur give away ni...cekidot

    http://hezesuze.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  24. salam ni en3 saya

    http://ibudamia.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. salam kenal whitey mommy!
    saya join..^_^

    http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    tQ

    ReplyDelete
  26. salam kenal..
    akak da join.. tak ckup syarat, bgtau yer..

    http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan buat Mommy..

    Kak Nida ingin mencuba.. harap2 dapat watermark yg telah lama diidamkan..aminnnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html

    tq :)

    ReplyDelete
  28. nak Join gak !

    http://miszmaliana.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. Aik? Mana nama Adam? xder pun..

    ReplyDelete
  30. heran, kenapa nama Adam tak der kat comment list ni.. huhu..takan tersilap lagi...

    Adam dah join lama..

    http://adammz.blogspot.com/2010/07/giveaway-i-love-you.html

    harap2 terima lagi yer

    ReplyDelete
  31. sy join gak...
    cuber naseb...
    hehehe=)

    http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-wy.html

    ReplyDelete
  32. saya x kawen lagi..xde anak..gambar anak buah leh x??

    ReplyDelete
  33. salam sis..mummysyafie nak join

    http://mummysyafie.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-give-away.html

    ReplyDelete
  34. slm..

    nk join..;)

    http://www.fdhelina.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html

    tq..

    ReplyDelete
  35. salam...hai kita join gak sila2 lah view my penyertaan..

    http://hasroylin.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. salam...hai kita join gak sila2 lah view my penyertaan..

    http://hasroylin.blogspot.com/2010/07/whitey-mommy-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. salam...dh join last minit ni..!
    sila terjah...

    http://fieza79.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-giveaway.html

    ReplyDelete
 
Copyright © Whitey Mommy™